Arama sonuçları: *

• Users: Leg0las
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Leg0las

Samsung Galaxy A36 Tercih edilir mi?

Öncelikle merhabalar konu başlığında da yazdığı gibi Samsung Galaxy A36 almayı düşünüyorum ama bu telefon hakkında en ufak fikrim yok ve önceden 5 6 yıl önce Samsung A10S kullandım telefon gereksiz 1 yada 1.5 yıl sonra deli gibi yavaşladı ve aynı sıkıntı acaba yine alacağım telefonda olur mu...
  2. Leg0las

5 Bin Lira Bütçe İle Hangi Kulaklığı Alabilirim?

Öncelikle Merhabalar iyi günler dilerim. Şimdi kulaklığımın mikrofonu bozulduğundan ve kulaklığımın ses kalitesini beğenmediğimden bir kulaklık almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum bütçem 5 bin lira
  3. Leg0las

Bu Sistem The Last Of Us Part 1 açar mı?

Öncelikle Merhabalar geçenlerde sistemim kaldırır mı diye merak ederek Last of us indirmeye karar verdim ama kaldırıp kaldıramayacağını bilmiyorum. Yardımcı Olabilir Misiniz? Sistemimi Aşağıya Bırakacağım Ekran Kartı: RX 5700 XT İşlemci: İntel İ3-10100F RAM:16GB AnaKart: Asus A510M-K Güç...
  4. Leg0las

Bilgisayara Güvenli Bir Şekilde GTA SA Nasıl İndiririm?

Arkadaşlar Selamlar geçen gün boş boş otururken gta sa oynamak istedim steamden baktığımda oyunun fiyatının gereksiz çok olduğunu gördüm ve sonuç olarak para vermek istemedim Korsan indirmeye karar verdim ve hangi site güvenilir bilmiyorum hayatımda korsan oyun hiç indirmedim Yardımcı...
  5. Leg0las

Gta 5 Enhanced online kaydım ile Gta Legacy aynı değil

Arkadaşlar Selamlar Gta'nın Enhancedi çıkarması üzerine online başladım o günden bu güne tam 104 level oldum ama bugün arkadaşım Gta aldı ama Gta Legacy kurdu ama ben Enhanced kullanıyorum ve beraber giremedik sonra legacy den denemeye çalıştım ama Gta online da 21 leveldim halen gta aldığım ve...
Geri