Arama sonuçları: *

• Users: Nexus_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

ACİL!Windows 10 Home veya Pro 32 bit ürün anahtarı lazım

Arkadaşlar kurulum yapıyorum lütfen ikiside olur acil
  2. N

Windows 7 mi?Linux Mint mi?

Arkadaşlar merhaba ben şuan Windows 7 32 bit Ultimate bilgisayaradan yazıyorum.Bu sistemdeemi kalayim yoksa L.Mint e mi geçim ve usb ve cd siz kurulum yapılır mı??
  3. N

Windows 7 32 bit Ultimate'i 64 yapabilirmiyim?

Arkadaşlar selam benim şuan yazdığım pc windows 7 32 bit,ben bu bilgisayarı 64 bit yapmak istiyorum
  4. N

Yardım CmCLient mod yükleniyormu?

arkadaşlar selam bende CMClient diye bir minecraft pvp launcher ı var.buna mod yükleniyormu bilmiyorum.kullanan varsa yardım ederse çok sevinirim :)
  5. N

Yardım Uygun Fiyatlı Laptop öerisi

Arkadaşlar Sivas Vatan Computer(Has Döner Üstü) eğer takdir alırsam babam hem oyun için hemde ders için laptop alacak böyle 20-30 bin arası (Şuanlık miktar bilinmiyor) bir laptop önerir misiniz? ve windows 10 fln yüklü olsun
  6. N

Sıfırdan kodlama öğrenme

beyler bildiğiniz site felan varmı (Windows 7)
  7. N

Piranha 2345 Gaming Keyboard Çalışmıyor

Arkadaşlar Başlıktata yazdığı gibi Piranha 2345 gaming klavyem çalışmıyor.Televizyoba bağladım ondada olmadı yardım ederseniz sevinirim(NOT:Klavye Kablolu)Ben bir kere tuşları yıkayıp kuruttum hatta iyice kuruttum baya bekledim ama çalımşıyor
  8. N

Windows 7 64 Bit bilgisayarımı hızlandırmak istiyorum

Arkadaşlar merhaba.Benim yani babamın eski bir bilgisayarı var şuan ondan yazıyorum yani eskiden güzeldi şimdi yavaşladı (Windows 10 a felan yükseltmem) ne gibi şeyler yapabilirim içinde aile fotoğraflarıda var onları silemem Program Kaldır dan bir kaç uygulama sileceğim onu biliyorum...
  9. N

Yandex Rusça ve Silemiyorum

Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum ve Yandex var. Rusça olduğu için silmek istiyorum ancak silemiyorum. Yardım edin nasıl silebilirim?
  10. N

Windows 10 Kurulum Ekranı Sorunu

Arkdaşlar ben usb ile windows 10 kurdum fakat kurlum ekranında ne yazı ne lacivert full açık mavi yardım edin nolur :(
  11. N

Windows 7 32 bit için minecraft client acil

Beyler Hayırlı günler bana bilgiğiniz bir minecraft client varmı çok acil pls
Geri