Arama sonuçları: *

1. Kyddie_0Kafka

🔥İndirim Tom Clancy The Dıvısıon 2 İndirim var

merhaba arkadaşlar ben malum benim xbox hesabım da the division 2 var malesef xbox dlc leri satmıyor sadece oyunu veriyor ubisoft connect e yönlendiriyor ben ubisoft connect den oyunun 2 dlc alsam onları kullanabilirmiyim acaba
  2. Kyddie_0Kafka

Back 4 blood oyun arkadaşı

Back 4 blood oynayan oynayabilecek adam arıyorum herhangi şart yok müsait olduğunda gelebilen biri olsun Yeter
  3. Kyddie_0Kafka

Bu bilgisayar a hangi konsol takas gelir

işlemci-Amd Ryzen 3 3100 Ekran kartı- MSİ Gtx 1660 Super ventus xs oc edition Ssd- longline 240gb Güc Kaynağı- Gametech-gtp-700 80+ Ram- 8x8 16 gb ram Anakart- Msi A320m-A Pro tekliflere açığım
  4. Kyddie_0Kafka

Az daha rampage carisma kb-r46 klavye

Klavye gg oluyordu 2 saat önce tam derecesiz overwatch 2 oynuyordum elimin tersi cam bardağa geldi klavyenin %10 a döküldü temizleyerek kurtardım😃
  5. Kyddie_0Kafka

Adventure quest worlds

Kısaca aqworlds oynayan varmı beyler bayanlar
  6. Kyddie_0Kafka

Tom clancy the division 2 sorunlu mu

Dün Tom clancy the division 2 indirdim bugün girdim oyun donmaya başladı gelip gitti sonra attı oyundan 20 saniye sonra yapıyor bunu çözümü olan var mı 16gb ram mi yetmiyor acaba 😃
  7. Kyddie_0Kafka

Xbox store 2 oyun bedava

Call of duty modern warfare 2 ve 3 bedava arkadaşlar koşun
  8. Kyddie_0Kafka

Zamanında aldığım televizyon da hata alıyorum

Bugün YouTube da video izlerken bir anda uyarı verdi lütfen kanalları tarayın ne kadar tararsam olmuyor Ana ekran a gelmiyor yine aynı uyarıyı veriyor Android TV mi bozuldu acaba bilmek istiyorum marka dijitsu 6 ay içinde kanalları kayboldu bı ara ışık sönüp duruyordu.
  9. Kyddie_0Kafka

Xbox PC store büyük indirim

Büyük bir indirim var store da.
  10. Kyddie_0Kafka

Bilgisayar xbox mağaza 7 days to die yanlış fiyat

Oyunun asıl bilgisayar fiyatı 126 TL iken 10 TL olmuş 3 gün önce
Geri