Arama sonuçları: *

• Users: Mr.lax3r
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

35 40 bin civarı toplama PC tavsiyeleri

Uzun ömürlü 35 40 bin civarı bir hazır sistem tavsiye edermisiniz özelleştirmesi vs fark etmez sağlam ileriye dönük olsun VRAM en az 12 GB olsun ekran kartinin
  2. M

KASA ÖNERİSİ NOLUR ALLAH RİZASİ İCİN BAKİN ABİİ

https://www.incehesap.com/arneluca-tavsiye-sistem-fiyati-67329/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app bu hazır sistemi Alicam bana özelleştirme önerin hızlı
  3. M

Yardım ACİL CEVAP ÇOK ÖNEMLİ SEGOTEP Axe 5 kasa alınır mı?

7600 ve 9060 XT ile kullanicam sizce SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W ATX Gaming (Oyuncu) Kasa sıkıntı çıkarırmı bı araştırın nolur
  4. M

H800 James Donkey KASA NASIL ACİL CEVAP ACİL

James Donkey helix h800 kasa nasıl 9060 XT 16 ve 7500 f ile kullanicam acil detaylı cevap
  5. M

Yardım ACİL SORU Helix h800 kasa alınır mı?

ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM James Donkey Helix H800 4xRainbow Fan Temperli Cam 650W 80+ Bronze ATX Kasa nasıl bana bu kasayı çok kötülediler 9060 XT ve 7500 f ile beraber kullanacağım param yok bu kasa yeterlimi eğer ki kasa değişirmek çok gerekli değilse asla değiştirmeyecegim çünkü param...
  6. M

Videolarım için telefon tripodu monitöre bağlanırsa iyi mi olur

Dostlarım canlarım 9060 XT bir bilgisayarım var az çok edit öğrenip kendi çapımda video çekmeyi planlıyorum telefonumu mikrofon ve web cam olarak kullanmayı düşünüyorum bana baya ucuz bir tripod lazım monitöre takilabilir ayrı olabilir ucuza güzel bişey bulup linkini atarsanız sevinirim zaten...
  7. M

İlk Defa Masaüstü Bilgisayar Kullanımı İçin Tavsiyeler

Selam dostlar hayatımda ilk kez masa üstü bilgisayar kullanacağım Çok heyecanlıyım :] Siz ilk bilgisayarınızı ne zaman aldınız? Bu arada klavye kullanmayı dahi bilmiyorum :D Ekran kartı işlemci bunların piyasasını araştırdım öğrendim bana daha sofistike bilgiler lazım önce hesaptan hazır...
  8. M

VARMI BU FİYATA DAHA İYİSİNİ BULACAK BİR BABA YİĞİT

Dostlarım kardeşlerim bir PC buldum almayı düşünüyorum ama size güveniyorumki çoook daha iyilerini aynı fiyata belkide altına bulursunuz size güveniyorum Bol şans /https://www.incehesap.com/spectrum-core-tavsiye-sistem-fiyati-81901/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app He bu...
  9. M

34 BİN TL YE 9060 XT 16gb SİSTEM NASIL

Selam dostlar 32 bin TL ye 9060 XT 16gblı bir sistem buldum ince hesapta bazı özelleştirmeler ile 34 bin TL ye dayandı sizden naçizane ricam bana bu sistem nasıl ne kadar süre kullanılabilir 1440p mi yoksa 1080p monitör mü almalıyım nelerde problem yaşanabilir nelere dikkat edebilirim vesaire...
Geri