Arama sonuçları: *

• Users: MRn0b0dy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MRn0b0dy

Soğutucu önerisi yardım lazım

Merhaba dostlarım, Corsair 480T için soğucutu fan bakıyorum 1 arkaya 3 tane üst tarafa ve bütçe dostu bir şeyler bakıyorum, önerileriniz var mı? Ve Thermalright Assasin Spirit 120 Plus V2 CPU soğutucumun fanlarından biri ses yapıyor onu da degistirmek istiyorum, onun içinde ona uyumlu fan...
  2. MRn0b0dy

Çözüldü✓ 9070 XT li Sisteme Kasa + PSU Önerisi (Bütçe 5K)

Merhaba dostlarım, aşağıdaki sisteme kaliteli bi 750W veya 850W lık psu + 330mm den büyük ekran kartı boşluğu olan bi kasa önerir misiniz? bütçem 5000 TL ASUS RADEON RX 9070XT OC PRIME O16G 16GB GDDR6 256 BIT EKRAN KARTI ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart AMD...
  3. MRn0b0dy

Çözüldü✓ ACİL YARDIM 9070 XT li Sistem Topluyorum

Merhaba dostlarım, aşağıda ki sistem parçalarını maks bütçem el verdiği kadar teker teker seçtim. Sistem iyi mi? Sistemi daha çok optimize edebilir miyiz? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum, ayın 22'sine kadar sipariş vermem gerek. (Önerilere göre güncellendi 07/17/25 08:16 PM) (Kasa modeli...
  4. MRn0b0dy

5070 li Sizce Bu Sistem Nasıl?

Maks bütçemle bu parçaları seçtik formda ki dostlar sayesinde, hepinizin emeğine ve eline sağlık. Son düzlükteyim 5 günün sonunda sipariş vereceğim ama bundan önce son kez fikirlerinizi ve önerilerinizi duymak isterim dostlarım Edit: Bütçede biraz oynama yapıp şöyle bi sistem alayım diyorum...
  5. MRn0b0dy

Çözüldü✓ Bu Dönemde 40.000 TL ye Önerebileceğiniz F/P En İyi Gaming PC Önerisi

Merhaba dostlarım, maksimum 40.000 TL bütçem var ve bu bütçeyle oyun oynamak için en iyi fiyat/performans hazır sistemler veya toplayabileceğim sistemler hangileri olabilir? Ekran kartı olarak RTX 5060 Ti 16GB, işlemci olarak da Ryzen 7500F aklımdan geçiyor ama bu sadece benim fikrim. Sizin...
  6. MRn0b0dy

Çözüldü✓ 38K bütçe ile NVIDIA şart ve İntel işlemcili alınabilecek sistem önerisi

Merhaba kardeşlerim, bütçem 38k maksimum ve sizce bu aşağıda ki sistem bu fiyatı hak eder mi?
Geri