Arama sonuçları: *

• Users: zaqcZe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

30k toplama PC öneriniz varmı?

Valorantta 300 FPS civarı bi fps olsun 1tb üstü bir depolama alanı olsun pek aklım basmıyor bilgisayar işlerine belki çok şey istiyorum bu fiyata :D
  2. Z

3 CM beyaz kıvılcım kaç volt?

400kV bir gerilim arttırıcı ya 3.7 volt lityum iyon pil taktım (BC4056 ŞARJ DEVRESİ VAR) 3cm kıvılcım çıkarıyor kaç volt sizce ? Tam 400kV mu?
  3. Z

İncehesap güvenilir mi?

İncehesap sitesinden monitör alacağım güvenilir site mi ?
  4. Z

Oyun için monitör önerisi

Valorant CS tarzı FPS oyunları oynuyorum filmde arada izliyorum öncelik oyun oynamak sizce hangi monitörü almalıyım Samsung G4 hariç bütçem 8 bin TL .
  5. Z

Bu monitörü almayı düşünüyorum

Bu monitörü almayı düşünüyorum FPS oyunları oynuyorum valorant CS tarzı FPS oyunları
  6. Z

Yeni monitör alacağım ne almalıyım sizce?

Pivot özelliği ve 24 inç olan bütçeme uygun monitör önerir misiniz? lütfen , oyun oynuyorum volarant tarzı FPS oyunları.
  7. Z

Asusun bu monitörü nasıl?

Asusun bu monitörünğ almayı düşünüyorum sizce bu fiyata değerimi FPS oyunları oynuyorum valorant CS vb
  8. Z

Bu monitörler nasıl sizce?

Bu monitörler güzelmi sizce oyun için alacağım.
  9. Z

Bütçeme uygun monitör önerilerinizi bekliyorum

24 inç Hz yüksek ,ekran kalitesi iyi , asansör sistemli bir monitör önerilerinizi bekliyorum. 27 inç monitörlere yakından bakınca pikselleri gözüküyormuş doğrumudur?
  10. Z

Çözüldü✓ Bütçeme uygun monitör arıyorum

24 inç Hz yüksek ,ekran kalitesi iyi , asansör sistemli bir monitör önerilerinizi bekliyorum. 27 inç monitörlere yakından bakınca pikselleri gözüküyormuş doğrumudur?
Geri