Arama sonuçları: *

1. M

Hawk hm220b mouse alınır mı

Bunu almayı düşünüyorum, sanırım yeni çıkmış fazla yorumu falan yok internette valorant falan oynuyorum performansı nasıl olur iyi midir? Varsa başka önerilerinize de açığım incehesap olursa iyi olur oradan alacağım. Hawk Gaming HM220B
  2. M

Kasamın güç tuşuna basınca 1-2 saniye sonra güç alıyor

merhabalar kasamın güç tşuuna basınca 2 saniye sonra falan güç almaya başlıyor kasayı ilk aldığımda çektiğim videoyu gördüm anında açılmış o videodan sonra kafama takıldı çözüm için ne yapabilirim? anakartım: asus prime a520m-r
  3. M

1300TL mouse önerisi

En fazla 1300TL mouse arıyorum aklımda razer deathadder essential ve steelseries rival 3 var ama ikiside kronik sorunluymuş sanırım mümkünse incehesapta olan mouselar olursa iyi olur baktıklarımın çoğu stokta yok.. sebebiyse indirim çekim var :D he bir de havitin kablosuz mouselarıda ilgimi...
  4. M

Havit h2002p mi h2002d mi

selamlar sorum başlıktaki gibi 1000tlye h2002d mi 1300tlye h2002p mi almak daha mantıklı? valoda csde falan ses kasabilmem benim için yeterli mikrofonu da orta düzey olursa iyi olur olmazsa da kendi ayrı mikrofonum var zaten çok önemli değil mikrofon anakartım asus prime a520m-r
  5. M

1000TL kulaklık önerisi

1000-1300 TL arası kulaklık arıyorum valorant gibi oyunlarda ses kasma konusunda ve mikrofon olarak iyi olsun yeter.
  6. M

Ekran kartımın ısısı çok yükseliyor

merhabalar bugün ghost of tsushima indirdim ve bir kaç saat oynadım ekran kartımın ortalama sıcaklığı 75-80 dereceydi ufak bi ayar çektikten sonra ama oyunu ilk açtığımda işlemci 90, ekran kartım 88 dereceydi direkt çıkıp ayarlarını düzenleyip tekrar girdim neyse geçiyorum burayı. oyundan...
  7. M

Kişilerimdeki adımın yazdığı kart kendi kendine değişiyor

Merhabalar başlıktaki gibi kişilerde bi isim kartı var telefon numarası falan yazıyor içinde. Kendi ismimdi ancak e-postamın ismi oldu değiştiriyorum düzeliyor hemen geri e-postanın adı oluyor nasıl yapabilirim? Neresi olduğunu görsel olarak ekledim Telefon: iphone 7 plus
  8. M

Kulaklığın tek tarafından bazı sesler gelmiyor

merhabalar tucci marka bir kulaklığım var modelini bilmiyorum asker kamuflajlı falan bişey kulaklığın 2 tarafından da müzik veya video izlerken ses geliyor ancak oyuna girdiğimde örneğin valorantta sol taraftaki yürüyen adamların sesini duyamıyorum veya konuşanların ama sol taraftan valorantın...
  9. M

Kulaklığımdan bazı sesler gelmiyor

merhabalar kulaklığımın sol tarafından sesleri falan alabiliyorum 2 tarafıda çalışıyor ama mesela rekabetçi oyunlarda soldan gelen adamların veya solda ateş sesleri gelmiyor sağdaki sesleri sorunsuz duyabiliyorum müzik dinlerken veya arkadaşımla konuşurken 2 taraftan da ses geliyor. ne yapmalıyım?
  10. M

Bilgisayardan telefon şarj etme

Merhabalar telefonumun şarj adaptörü bozuldu bilgisayardan şarj edecem erp açıktı kapattım ekipmanların falan ışığı geldi ama bilgisayar kapalıyken telefonu şarj etmiyor açınca ediyor ne yapmalıyım?
  11. M

Telefonun bilgisayardan şarj edilmesi doğru mu

Merhabalar telefonumun şarj aletinin adaptörü bozuldu kablo sağlam 1 haftadır falan şarj için powerbank kullanıyorum powerın şarjı da epey geç doluyor. Pc kasasından şarj edersem herhangi bir sıkıntı olur mu ve USB yerine mi yoksa USB 3.0 yerne mi takmalıyım?? Telefon: İphone 7 Plus
  12. M

İncehesap demonte sistem içinden çıkanlar

merhaba incehesaptan tavsiye sistem aldım demonte olarak içinden termal macun ve montaj vidaları falan çıkıyor değil mi desteğine yazınca sürülü geliyor diyor da ben demonte istedim :D
  13. M

Çözüldü✓ 720p DP kullanılır mı

Merhabalar eski bi 720p monitörüm var 60hz vga bağlantısı var ve kasayı yükselttim ekran kartımda hdmi ve display port var hangisini kullanmalıyım ona göre dönüştürücü alıcam monitöre para yetmedi :D
  14. M

Incehesap slate 3050

merhaba incehesaptaki slate 3050 sistemi alınır mı içindekiler: Asus Dual RTX 3050 6GB Ryzen 5 5500 Asus Prime A520 Anakart Lexar 2x8 GB RAM 500GB SSD Fiyat 17.299
  15. M

Bilgisayar alıcam yardım edin

Merhaba 2. El bi pc alıcam kardeşim için orta düzey valorant roblox falan oynayacak aklımda 2 hatta 3 sistem var hepsinin özelliklerini ve fiyatını yazıyorum tam emin olamadım. ryzen7 2700 Asus tuf rx6500xt Asus b450 mk2 anakart 16gb corsair ram Sıvı soğutma 650w 80+ power 500gb m2 ssd 500 gb...
Geri