Arama sonuçları: *

• Users: ceassar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Amd yeni surucu güncellemesi ne zaman gelecek

9060 kartlarda sorun var bf42 droplaniyor oynatmiyor yeni guncelleme ne zaman gelecek belli mi
  2. C

Ats mi ets2 mi almaliyim

Tır simalasyonuna başlamak istiyorum Ets2deki yollar bir süre sonra sıkıyor hep ayni diyenler olmuş siz hangisini önerirsiniz dağ yollarinın engebeli arazilerin bol olduğu haritalar hangi oyunda var yoksa da çukurlu haritalar modlanabiliyor mu şimdiden teşekkürler
  3. C

Fsr4 nasıl aktif edilir

Amdnin uygulamasında FSR 4.1i açtığımda oyunda da FSR 3.1i mi açmam mı gerekiyor yoksa otomatik aktif mi olmuş oluyor hiç bir oyunda FSR 4.1 seçeneği yok en fazla 3.1 seçenegu var tam olarak anlayamadım
  4. C

9060xt 8gb için ddr4 islemci önerisi

Mevcut islemcim ryzen 5 5500 darbogaz yapiyor ekran kartimla ddr4 islemci önerebilir misiniz?
  5. C

9060xt 8gb ryzen 5 5500 warzone duşükk fps

Ayarlari degistirmem pek fayda etmiyor fsr acinca 180 fps oluyor ancak fsr acmadan 90-100 fps arasi adam çoksa 80 fpsye falan düşüyor ekran karti kullanimini bir turlu %99a çekemiyorum gpu %85 cpu%87 kullaniyor sorun işlemcidemidir daha fazla fps almam gerekmez mi bu sistemle
  6. C

Bf 2042 sürekli donuyor

Pcde bir sorun yok diğer oyunlari oynuyorum ancak bf 42de 3 saniyede bir sürekli donuyor oyun pcyi kitliyor resmen arada şansa açiliyor iynayabiliyorum cozümü bilen var mi
  7. C

AMD en sorunsuz driverı hangisi?

Şu anda amd driverim güncel ancak bazi insanlar eski surumlerde kullaniyormus bilerek en güncel driver hangisi?
  8. C

Warzone battlenet ve steam arasında fark var mı

Warzone steamden indirdim internetteki fps degerlerine ulaşamıyorum redditte bir yazıda gördüm battlenetten indirildiğinde daha fazla fps aliyormuşuz deneyen var mi doğru mu?
  9. C

9060xt 8gb Am4 soket için işlemci önerisi

9060xt 8gb var am4 soket anakart elimde 5600G var yetersiz geliyor biraz f/p işlemci onerirmisiniz
  10. C

Fsr4 oyunlarda gözükmüyor nasil açabilirim

Cod oynuyorum 9060xt 8gb var fsr4 gözukmuyor fsr3.1 var sadece driverler de güncel nasıl aktif edebilirim
  11. C

Oyunlarda görüntü bulanık yardım

Battlefield oynuyorum ayarları ultraya çeksem bile dokular bulanık kaliyordu sonra farkettimki önümdeki dokularin kalitesi çok yüksek ancak bir nesneden uzaklastiğımda anında bulanıklaştiriyor onu ekran kartim 9060 amd ayarlarinda her şey devre dışı neden olur bu oyunda da ultrada her şey
  12. C

Yardım bf42 surekli donuyor

Menüde de oyun içinde de 5 saniyelik donuyor surekli normalde 100fps aliyorum bir anda gpu%1e dusuyor şu an da oynayip ayni sorunu yaşayan var mi
  13. C

Bf42 sürekli donuyot

Bf42 oynuyorum 100fps 5 saniye oynuyorum sonra bi 5 saniye donuyor gpu kullanimini %1 e duşürüyor geri duzeliyor forumlardan baktim 2 sene once de ayni sorun varmis şu an oynayip bu sorunu yasayan var mi
  14. C

Ryzen 5 5600g için sogutma önerisi

Ryzen 5 5600g islemci var cs2de 68 derece cpu kullanan oyunlarda 78 dedeceye çıkıyor.Am4 için ileride yükselteceğim islemcilerle de uyumlu soğutucu önerebilir misiniz?
  15. C

Ryzen 5 5600g için soğutucu önerisi

Ryzen 5 5600g işlemcim cs2de 68 derecede cpuyu ful kullanan oyunlarda ise 78 derecede geziyor öncelikle soğutucu olmadan bu değerleri normal mi?Bir de işlemciyi belki ryzen 5 5600e ya da am4 soket farkli bir işlemciyr yükseltirim hepsi için geçerli olan soğutucu önerebilir misiniz?
  16. C

Sistemim darboğaz oluyor

Şimdi farkettim bf6da grafikleri fule alsam da 70-100 fps arasi aliyorum cpu kullanimi %95 ekran karti kullanı mı ise %75-%90 arasında geziyor ekran karti 9060xt 8gb islemci ryzen 5 5600g(ryzen 5 5500e denkmiş) işlemciyi artirsam sorun sizce çözülür mü
  17. C

Bf6 grafikler çamur gibi görünüyor

9060xt 8gb. Var ultrada Vram sıkıntisi çektiğim için düşük fps alıyorum ama lowda da çok farkli yok grafikler çok kötü geliyor bana kenar yumuşatma ve çözünürlüktr en yüksekte sadece bende mi böyle ayrıca oyunun renk paletleride çok kötü gelfi hiç bir şey anlaşılmıyor
  18. C

Amd ekran kartı ayarı yardım

9060xt karta sahibim en kaliteli grafikleri almak için direkt hrrhangi bir ayari oynamasam uygulamasından olur mu yoksa uygulamanın içinde kaliteyi artıran bazi ayarlar var mi yardimci olabilirmisiniz
  19. C

Bf6 erken erişimde oynayamıyorum

STeamden direkt bf6yı indirdim bugün oyun içindeki her şey kilitli gözüküyor satın mi almam gerekiyor oynayabilmem için arkadaşlar
  20. C

Fps değerlerim sizce normal mi?

9060xt 8gb ryzen 5 5600g islemci cs2de degerler bu şekilde %99 fpsyi mi baz almaliyim çunku ekrandaki yirtilmaları hissediyorum bazen sanki en üstteki fps degerini almiyorum gibi oluyor ve diğer degerler normal mi sizce arkadaşlad
Geri