Arama sonuçları: *

• Users: LamonGa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LamonGa

Msi miniled monitör alınır mı?

merhaba arkaşlar öncelikle sistemim rx 9070xt ryzen 7 0700x. 22 bin tl bütcem var üstüne cıkamam maalesef ve oledde yanmadan korkuyorum. günde 10 saaat kadar acık kalıyor pc sürekli aktif kullanıyorum. gezinirken bu modeli buldum incelemesi henüz yok fakat miniledlerin harika oldugunu gördüm...
  2. LamonGa

PC ekran gelmiyor yardim

Arkadaşlar her şey temiz islemcimi değiştirdim şimdide ekran gelmiyor işlemci yere düştü hafif ezilme vardı şimdi boot dram ışığı yanıyor kasada ekran gelmiyor
  3. LamonGa

3K ya klavye onerisi

Selam arkadaşlar bütçem 3k. Sahibinden, veya herhangi bir site olabilir mumkunse kablosuz istiyorum. Aula f87 proyu gordum sizce nasildir sizin önerilerinizi bekliyorum boyut olarak Max %75-80 olsun
  4. LamonGa

Pinlerim yamulmus olabilirmi

Fotoda gördüğünüz gibi bir pin çok belirgin sizce yamulma varmı işlemci tam oturuyor.
  5. LamonGa

İşlemcim yere düştü napmaliyim

Arkadaşlar daha yeni kutusundan çıkardığım islemcimi yarım metreden parkeye düşürdüm hafif boya kalktı ve ezildi bir şey olmuşmudur
  6. LamonGa

MSI monitormu alienware mi

Arkadaşlar selam sistemim rx 9070xt ve şuan 7 9700X sipariş geçtim. Bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve neden acil yardimmm https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-274updf-e16m-27-0-5-ms-4k-160-hz-full-hd-320-hz-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,1038525140.html...
  7. LamonGa

Monitör oneri-destek

Arkadaşlar selam sistemim 9070 xt ve 7800x3D yada 9700X alacağım monitör olarakta bunu seçtim bence efsane bişey sizce nasıl daha iyi onerileriniz varsa alabilirim Max 15-16k bütçem...
  8. LamonGa

Asus rog monitorumde renk bozulmalari

Arkadaşlar öncelikle merhabalar Ürünüm Asus rog xg249cm alalı 1 sene oldu fotoğraflarda gördüğünüz gibi renk bozulmalari saçma sapan görüntüler oluşmaya başladı yaklaşık 1-2 aydır özellikle siyah-koyu renkler ve YouTubede videolar izlerken renkler resmen pixel pixel oluyor. Trendyol üzerinden...
  9. LamonGa

Monitör öneri tavsiye

Arkadaşlar merhaba sistemim 7500F 9070xt suanki monitörüm 270 Hz rog strix xg249cm 1080p şuan 7k param var bu monitörüde satıp monitör değiştirmek istiyorum sizce mantıklımi 2k almayı düşünüyorum bana monitör önerisi verirmisiniz
  10. LamonGa

Valorant FPS drop CPU %100 oluyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle oyunda 500 civarı FPS alırken 5 saniyede bir yaklaşık 10 fpse falan düşüyor takılmalar oluyor. Sistemim ryzen 5 7500F ve rx 9070 xt çözünürlük 1080p Bios en güncel sürüm sizce sorun neyden kaynaklı olabilir ayrıca işlemci kullanımı %99 oluyor drop girdiği an.
  11. LamonGa

Steelseries apex pro rgb sorunu

arkadaşlar merhaba yaklasık 13 ay önce aldıgım apex pro kalvyemdeki 2 tuşun rgbsi çalışmıyor. uygulama sil yükle factory reset yaptım fakat degişen bişey olmadı. napmalıyım garantiye yollassam süreç nasıl işler daha önce başına gelen varmı.
  12. LamonGa

Valorant çözünürlük sorunu

Merhaba arkadaşlar valorantta ekran 4k olarak gözüküyor monitörüm 1080p olduğu için oyun kötü ve takılma okuyo sistem 5 7500F 9070xt napmaliyom
  13. LamonGa

Monitörümü degismelimiiym

arkadaşlar merhaba sistemim ryzen 5 7500f rx 9070xt şuanki monitorum asus rog strix xg249cm 240 hz oc ile 270 yapılıyor. 1080p fast ips 23.8 inç. oynadıgım grafikler efsane güzel geliyo 1080de sizce bu monitörü satıp 2k almalımıyım bide hangi monitörü almalıyım max 13k bütçe
  14. LamonGa

Asus displaywidgetcenter

merhaba arkadaslar bilgisayarımın parlaklıgı cok fazla oldugu ve ayrlamaya erindigim iicn dün aksam asus display widget center indirdim. ve birkac seyle oynadım. suanda monitörüm kapkaranlık. siyah temelarda siyah yazılar neredeyse okunmuyor. oyunlara girdigimde siyah temaysa önümü bile...
  15. LamonGa

Bu anakartlardan hangisini almalıyım?

Arkadaşlar merhaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-x870-p-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,776205831.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850-gaming-x-wifi6e-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903489104.html Hangisini almalıyım aralarında...
  16. LamonGa

İdefix dakikalık indirim

Arkadaşlar akakcede ram bakarken bı anda önüme düştü alt sayfalarda ben sipariş ettikten 1 dakika sonra fiyat 5900 TL olarak güncellendi gerçekten çok mutluyum hiç başına gelen varmı daha önce
  17. LamonGa

Hangi anakartı alayım

merhaba arkadaslar yeni bir anakart alacagım sizce hangi model daha iyi olur. bu butcelerde max 10k baska onerileriniz varsa alabiliirm. bu arada 2-3 tane ssd takmayı düşünüyorum asusta 3 adet sogutmalı varken gigabytede 1 sogutmalı var heralde...
  18. LamonGa

Hangi anakartı alabilirim

merhaba arkadaslar yeni bir anakart alacagım sizce hangi model daha iyi olur. bu butcelerde max 10k baska onerileriniz varsa alabiliirm. bu arada 2-3 tane ssd takmayı düşünüyorum asusta 3 adet sogutmalı varken gigabytede 1 sogutmalı var heralde...
  19. LamonGa

Hangi işlemciyi almaliyim

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum Butcem 10k civarı Aklımda ryzen 7 7700x yada ryzen 5 9600x var sizce hangisini almalıyım ve anakart olarak ne secmeliyim
  20. LamonGa

4k Monitörmu 2k monitörmu

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum Sapphire nitro+ 9070xt Ryzen 7 7800x3d alacağım Sizce hangi monitörü almalıyım. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g65b-ls27bg652euxuf-27-1-ms-qhd-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html...
Geri