Arama sonuçları: *

• Users: muratsoner
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Tor Browser ile giriş sorunları

Aktif olarak tor kullanmaktayım. Yanına ara sıra opera kullanıyorum. Opera kullanırken herhangi bir sorun olmaz iken Tor browser da hatalar oluşuyor sistem geri atıyor. Neden olabilir ? @Abdullah Hacıgül @White Ravens @Mehmet Yılmaz
  2. M

Öneri Photoshop Uygulaması

Kendi kendime evde photoshop öğrenmek istiyorum. Kolay arayüzlü bedava bildiğiniz bir program var mıdır?
  3. M

Daha demin kaldırılan konu hk.

Bir üye foruma sahibinden de sattığı linki bırakmış. Konu kaldırılmış fakat kurallara aykırı bir şey göremedim. Forum üzerinden satış yapılıyor mu(başka platform üzerinden satıyor.) ? Hayır. Reklam amacı var ise her satış linki olan kısımı kaldırmalıyız. Referal kelimesini de lütfen türkçeye...
  4. M

Amd Yeni Sürüm Güncellemesi

Yeni sürüm güncellemesini siteden indirip mi yapmalıyım yoksa Amd radeon Software den güncellesem olur mu? Herhangi bir fark olur mu?
  5. M

Yardım 1600 ve 1200 af

Başlıkta görünen bu iki işlemcinin overclocksuz hali maksimum hangi kartları besleyebilir? Amd Nvidia tarafından örnek verebilirseniz çok iyi olur. Ve de ev şartlarında yapılan oc ile hangi kartlara kadar çıkabiliriz?
  6. M

Team GX 1 Ssd Sorunu

Merhabalar Team gx 1 ssd ye sahibim. Okuma hızım 450 civarılarında fakat yazma hızım 70 75 civarlarında test sonucu veriyor. Daha diskimin sadece %50 si dolu. Fazla dolu olduğunda bu problemler olabiliyormuş fakat o seviyelere daha çıkmadım. Gözle görülür oyunlarda açılma süresi uzayınca fark...
  7. M

Birini Engellemek

Birisini engelledikten sonra o engellediğimiz kişi bizi görebiliyor mu? Yazdıklarımızı beğendiklerimizi. Yoksa tamamen hayalet mi oluyor bizim için?
  8. M

Donanım Arşivi Üyeleri Hakkında

Merhaba bugün sizlere içimi dökmek ve olanları gözlemleyerek yorumlamak istiyorum. Site bildiğiniz gibi diğer sitelere göre daha özgür(yazım kuralları). Fakat bu özgürlük düşüncesi insanlara hakaret aşağılama yapmayı gerektirmemeli. Forumda bunlara maruz kalabilirsiniz. Çeşit çeşit insan buraya...
  9. M

Öneri Oyun önerileri

Yıllardır FPS oyunları oynamaktayım. Ara sıra LoL oynuyorum. Eskiden Metin2 knight oynuyordum. Bunlara tekrar başlayacaktım fakat zevkli olmayacağını düşündüm.(İtem Level farkları vs vs) Bu tarz yada Fps ten farklı tarzlarda güncel oyunlar önerebilir misiniz. Multiplayer olursa sevinirim.
  10. M

Corsair Spec Deltaya Uygun Cpu Soğutucu

Aslında hepsini başlıkta yazdım. Fakat maks 800 tl ye kadar kasanın dışına taşmayacak şekilde Cpu soğutucu önerebilir misiniz. (Hava olması ilk tercihim)
Geri