Arama sonuçları: *

• Users: MehmetB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Latoptan monitöre yüksek hz aktarımı

ideapadgaming3 15arh05 modeli var type-c girişi anladıgım kadarıyla görüntü desteklemiyor ve hdmi girişi 2.0 hdmi girişi ile 1080'de 240 hz alabilir miyim? (hdmi girişi igpu'a bağlı) monitör alacağım laptopun ekranı halihazırda 120hz yalnızca 144'er kadar çıkacaksa hiç almamayı düşünüyorum yaza...
  2. M

WRAITH mouse+mousepad ikilisi

bu ikili alınır mı cs ve r6 için?
  3. M

Öneri Cs2 için en iyi mouse bütcem 4bin tl

SteelSeries qcx+ mouse Padini kullanıyorum cs2 için kullanabileceğim en iyi mouse nedir? Kablosuz olması önceliğim. radarımda viper v3 hyperspeed var ancak piyasaya .ok hakim değilim sizlerin bildiği farklı markalar elbette vardır, şimdiden teşekkürler
  4. M

Öneri Steelseries Apex 9 mini alınır mı?

https://www.itopya.com/steelseries-apex-9-mini-rgb-ingilizce-kablolu-gaming-klavye_u31249 r6 ve cs oynuyorum, bu zamana kadar laptop ile oynuyordum ancak masaüstüne geçeceğim ve ilk klavyem olacak. fiyatı markasına göre çok uygun geldi, sizce almalı mıyım? bu fiyat bandında daha iyi bir model...
  5. M

🔥İndirim Compression UA Sepette 1300TL

https://www.underarmour.com.tr/erkek-ua-hg-armour-comp-mock-uzun-kollu-t-shirt-beyaz/?integration_renk_detay=White+%2F++%2F+Black&integration_beden=SM Kaçmaz!!
  6. M

IOS IOS26.0.1 to IOS18 iPhone13

iphone13 kullanıyorum. ios26.0.1 yükledim airpodsumu bul'da görmediğim için sorun budur diye düşünmüştüm ancak farklı bir sebepmiş neyse, ios18'e tekrar geri düşürmenin legal illegal bir yolu var mı? ciddi manada telefon kendini kaybetti, datalarımın gitmesin önemli değil
  7. M

Öneri PUBG icin kulaklık

halihazırda tuf h1 kullanıyorum. sadece pubg ve cs oynuyorum. cs icin yeterli olsa da pubg icin asla yeterli değil yakın sesleri duyamıyorum ne kadar uğraşsamda ayarlayamadım. harici ses kartı almaktansa kulaklık almayı tercih ediyorum. Kulak ici olursa daha güzel olur. Deneyim sahibi arkadaslar...
  8. M

Yardım Oyun oynarken farklı bir adaptör

merhabalar, lenovo laptobumun orijinal adaptörü arızalandı garantisi vs. yok 6.75 amper, 20v, 135W adaptördü. Yan sanayi bir adaptör kullansam yine 20V ve 6.75 amper bir zararı olur mu? Adaptörün kaç watt olduğunu bilmiyorum
  9. M

Yardım 2. El telefon alacağım yardım

ikinci el iphoneX alacağım, imei sorgusunda "yolcu beraberi kaydedilen cihaz" diyor. Bunun anlamı nedir bu telefonu istediğim hatlar ile kullanabilir miyim? Bir süresi var mıdır? Kayıt yapan kişi kim bilmiyorum.
  10. M

2025 MSÜ sınav puanlarınız sınav çağrı aşamasında ÖSYM'den alınacaktır.

arkadaslar sınav bilgileri kısmında 2025 msü seçeneği gözükmüyor bu şekilde bir ünlem veriyor devam etmeli miyim?
  11. M

Yardım Prizden gelen güç git gel yapıyor

Lenovo laptopta yasıyorum bu sorunu. İlk önce oyuna girdiğimde prizden gelen güç kesiliyordu, şimdi ise taktığım gibi git gel yapıyor hiç durmuyor. Sorun yüksek sıcaklık değil, temassızlık da değil. Farklı prizlerde de aynı sorun. Düne kadar hiçbir şeyi yoktu, ne yapmalı? 1741291983 not: simdi...
  12. M

Yardım, tod platformu

1 yıllık tod formula1 paketi aldım, fakat arama yerinde f1 e dair hiçbir sey yok. 2025 sezonu nerede yayınlanacak?
  13. M

Tod taksit diyor fakat...

f1 paketi almak istiyorum. aylık 50tl taksitle diyor, devam etmek istediğimde ise çekilecek tutarı yıllık gösteriyor. banka kartı ile devam etsem peşin mi çeker yoksa 50tl mi?
  14. M

Steam'den aldıgım r6 xbox'ta açılır mı?

steam üzerinden r6 aldım ubisoft kütüphanemde görülüyor, xbox konsolumda ubisoft ile eşleşmiş microsoft hesabıma girsem oyun kütüphaneme düşer mi?
  15. M

Yardım FACE IT anti-cheat sorunu!

steam profilim ve oyun detaylarım herkese açık, face it anti cheat indirdim, faceit hesabımı steam ile eşledim fakat bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
  16. M

Yardım A2 ile NINJA ZX-4RR sürebilir miyim?

NINJA ZX-4RR modelini a2 ehliyet ile sürebilir miyim? "Kawasaki, benzeri görülmemiş 57 kW (77 PS)* güce ulaşarak 400cc motor performansını yeni bir seviyeye taşıyor." diyor. Yükseltmek zorunda mıyım ehliyetimi ?
  17. M

MS STORE ödeme yöntemini kabul etmiyor.

mortalkombat11 alacagım fakat ms store hiç bir kartımı kabul etmiyor, web sitesinde de aynı sorun yardım edin lütfen.
  18. M

Yardım YARDIM msfs2020 sildim fakat yer açılmadı!

steamden sildim steamapps'den dosyasını sildim fakat yer halen açılmadı ne yapmalıyım?
  19. M

*GÖZDE Spor güvenilir mi?

https://www.gozdespor.com/nike-phantom-gx-ii-club-fgmg-erkek-krampon-fj2557-31423?srsltid=AfmBOooMj5Wza25HJIPnIougyK-ML5uuS7xwIGik9PY3tLa7KnKEzTq9rII linkteki ayakkabıyı almak istiyorum resmi satıcı mıdır güvenilir bir site midir?
  20. M

Yardım Krampon alacağım orijinal mi?

satıcı trendyol fakat diğer sitelerden ve satıcılardan çok daha ucuz bir fiyat orijinal midir? https://www.trendyol.com/puma/future-7-play-tt-p-814546121?merchantId=968&boutiqueId=661878&v=44
Geri