Fiyatları yaklasık 25k bandında gezen giriş segment oled monitörler cidden fiyatına değer mi? Problem (burn-in vs) çıkarır mı yoksa onun yerine 10-15klık ips panel daha mı iyi olur? Bir de öneri verirseniz çok tatlı olur.
Pcde oynayacağım ve ps setuplı olması zorunlu gibi bir şey. Fiyat bandı olarak 2k nın üstüne çıkmasın.
https://ty.gl/kyori90dk0dpv aslında bu aklıma yattı ama teşhir ürünlerine ne kadar güven olur orasını bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Fiyatlarını kontrol ederken şok oldum, daha 2 3 hafta önce 17k sularında gezen ekran kartı 19'a merdiven dayamış. Ne diyorsunuz hala f/p midir? Daha ucuza daha iyi alternatifler (rx 7000 serisi vs) var mıdır? Son dönemki zamlardan dolayı sisteme bütçem yetmeyebilir de neye yönelsem diye düşünüyorum.
Hepsine toplamda max 5k verebilirim. Psular hakkında hiçbir bilgim yok, sistemde r5 7500f ve 9060xt 16gb olacak.
Anakart matx o yüzden matx kasalar da okey. Aslında ben bir tane bulmuştum, bu kasa nasıl? Kullanılır mı söylerseniz sevinirim...
1440p benim için, 1080p ise kardeşim için lazım. Toplam bütçe 15-16kyı geçmese iyi olur,. Biraz fiyatlara baktım ve 1440pler 10k civarında, 1080pler ise 5k civarında gibi, biraz esneme olsa da sıkıntı yok. Yardımcı olursanız sevinirim.