Arama sonuçları: *

• Users: Mahme
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

1000 TL mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar ben 1000 TL en iyi mouse alcam yani ben bildiğim Logitech g402 iyi diyorlar bide sizin fikirlerinizi almak istiyorum
  2. M

Robloxa giriş yapamıyorum

Arkadaşlar ben 3 vpn denedim ama olmadı hep aynı hatayı verio. hata aşağıda şifre doğru neden oluo
  3. M

Bynogame Steam cüzdan kodu alcam guvenilirmi

Başlıkta gördünüz gibi ben CS2 seçkin alcam bynogame Steam cüzdan alcam guvenilirmi bir sıkıntı yasarmiyim ?
  4. M

Steam workshop tan ets2 4k modu varmı

Merhaba acaba Steam workshop da ets2 4k yapabilcemiz mod varmı?
  5. M

Geforge now da steamden başka yerde mod yükleyebilir miyim?

Acaba Steam workshop yani atolyeden başka mod yükleyebilir miyim örnek olarak ets2 de ets2.lt mod yükleyip nasıl geforge now da gösterebilirim yada olmuyormu yardımcı olabilir misiniz.
  6. M

Geforge now da asettoda mod yuklenirmi

Merhaba 👋 ben geforge now da asettoda mod yuklenirmi yada asetto corsada yerel steamde 20 FPS aliom bunu 60 cikarabilirmiyiz
  7. M

Ets2 de geforge now da trukers MP oynayabilirmiyim?

Merhaba acaba geforge now da trukers MP oynayabilirmiyim ets2 de?
  8. M

Geforge now da kendim yaptım direksyon seti işe yararmı

Merhaba ben kendim yapcam direksyon seti Arduino leonardo olcak mmjoy 2 den yazılım atıp oyun kolu olarak görecek ben böyle Xbox olmayan yani Directinput olan cihazlarda geforge now ın desteklemesi için geforge now oyun içinde Xbox 360 kontrolcüsü olarak gösteri peki el yapımı direksyon seti olurmu?
  9. M

Snopy v18 direksyon setini nasıl yazılımsal silebilirim

Ben 1 gün önce driver yükledim sonra çalışmamaya basladi ben driver sildim ama çalışmıyorsa artık yazılımsal silip kendisi yükleyecekte nasıl silebilirim?
  10. M

Snopy v18 direksyon seti driver yükledim sonra ets2 de çökmeye başladı

Arkadaşlar merhaba ben v18 snopy markalı direksyon setini 1 gün önce driver yükledim sonra oyunlara girmemeye başladı çöküyor yardımcı olabilir misiniz önceden çalışıyordu ve bütün oyunlarda tanıyordu
Geri