Arama sonuçları: *

• Users: Efehutt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

ASUS Strix laptopa ASUS Recovery ile format atarken format yarıda kesildi

Merhabalar, ASUS Strix laptopumu ASUS Recovery modda format atıyordum. "İndirme başarısız oldu." dedi, format yarıda kesildi. Şu an cihazın güç tuşuna basınca hemen açılıyor, normalde bir süre basmanız lazımdı. Cihaz şu anda tamamen siyah ekranda, BIOS'a girebiliyorum ancak Boot menüsü bomboş...
  2. E

ASUs rog Strix g18 gou kullanım dalgalanması

Merhabalar, ASUs rog Strix g18 laptopumu yetkili servise bakım için gönderdim. Geldiğinde ssd tanımlanmamıştı. Ve Gpu oyun sırasında 100 kullanımından bir anda 0 a düşüyor. Stres testi furmark da sorun yok, hiç bir stres testinde sorun olmuyor. Ancak oyunlar ve günlük kullanımda ekran kartı...
  3. E

ASUs rog g18 lağtopumda boşta frekans dalgalanması

Boşta cpu mhz 4000 de sabitken bazen 2000 e 1000 e düşüyor sonra 4000 oluyor ve servis normal diyor. Gerçekten normal mi
  4. E

Vatan bilgisayar şüpheli garanti süreci

Laptop umu garantiye yollamıştım vatana. Donanım arızası olduğu kesindi. Cihazıma sadece bakım yaptı vatan bilgisayar servis. Sorunu daha da fazla açıkladım. Tekrar gönderdim. Cihaz geçen cuma servise ulaştı. Bugün pazartesi 16 17 gibi cihaz serviste hazır etiketine döndü. Müşteri temsilcisini...
  5. E

Cihazımı vatan garantiden teslim alırken sorun

Cihazımı kuzenim vatan garantiye verdik. Kuzenim reşit ben değilim. Şu an kuzenim yanımda değil. Ben reşit biriyle gitsem cihazı alabilir miyim. Belgeler elimde
  6. E

Ck3 oynayacak arkadaş arıyorum

Merhabalar ben ck 3 oynayacak arkadaş arıyorum varsa yazsın dm den
  7. E

Çözüldü✓ Vatan servis süreç hızlandırma

Vatan servise cihazını verdim 10 iş günü oldu yetkili servis kontrolünde etiketi vardı. Vatanı arayınca onarım da o etiket altında yapıldığını söyledi. Ve bana süreç hızlandırma isteği gönderelim mi diye sordu. Şimdi bu süreç hızlandırma nedir ve öyle talep oluştırmam iyi olur mu
  8. E

Vatan garanti bilgi eksikliği

Cihazımı vatan garantiye gönderdim sistemde 9 gündür iş günü bu arada yetkili servis kontrolünde yazıyor. bu durumda vatana mail attım bir kaç kere hep geçiştirici cevap verdiler. Mail atmaya devam etsem sorun olur mu
  9. E

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar yetkili servis kontrolünde

vatan servis takip formunda yetkili servis kontrolünde ne demek Tanı ve Onarımda mı anlamına geliyor
  10. E

Vatan bilgisayar teknik servis

Vatan garanti sorgulama sayfasında teknik servis yetkili servis kontrolü altında diyor. Servise ulaşalı 8 iş günüdür. Onarım başlamış olabilir mi
  11. E

Vatan Bilgisayar Yetkili Servis Kontrolünde

ASUs rog Strix 18 cihazımı vatana garantiye verdim. 9 temmuzda yetkili servise ulaştığına dair mesaj aldım. Şu an 18 Temmuz 8 iş günü geçti ama hala vatan garanti sorgulamada yetkili servis kontrolünde yazıyor. Vatanı arıyorum 20 gün dolmadan belli olmaz diyorlar. Dün mail attım garanti...
Geri