Arama sonuçları: *

• Users: Tremolo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Arkadaşlar bu laptopun garantisi nasıl oluyor?

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09SGN7T4D/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1# Arkadaşlar bu laptopu almak istiyorum ama garantiyle ilgili bir yazı bulamadım. Sorun yaşarsam nasıl garantiye göndereceğim? Garantisi Türkiye'de mi yurtdışında mı?
  2. T

Huawei matebook D 15 mi yoksa D 16 mı?

Arkadaşlar merhaba. Üniversite için laptop bakıyorken bu iki laptop dikkatimi çekti. Sizce hengisi daha iyi ? Veya sizin maksimum 15- 16 bin tl lik bir laptop öneriniz var mı? Oyun bilgisayarı olmasını istemiyorum...
  3. T

Canon G-3415 de kuşe kağıtla baskı yaparken hangi ayarlar yapılmalı?

Arkadaşlar bir proje için kuşe kağıtla baskı almam lazım. Hangi ayarları seçmeliyim?
  4. T

Millenicom sözleşmesini nereye göndereceğim?

Arkadaşlar merhaba. Tahminen sözleşme yarın UPS ile gelecek. İmzaladıktan sonra nereye göndereceğim?
  5. T

Keenetic extra dsl kurulumunu nasıl yapacağım?

Arladaşlar merhaba. Uzun zamandır ttnet in verdiği bir modemi kullanıyorduk ama artık eskidiği için dün hepsiburada'dan keenetic extra dsl aldım. Sonradan şimdi kullandığımız modemin wan diye bir girişe bağlı olduğunu gördüm, ama bildiğim kadarıyla keenetic extra dsl de wan girişi yok. Nasıl...
  6. T

Rainbow six gold edition aldım ama kütüphanede normal versiyonun kapak resmi var

Arkadaşlar biraz önce Epic den kuponla rainbow six gold edition aldım ama kütüphanede normal versiyon kapak fotoğrafı görünüyor.Bu durum normal midir?(mesela gta 5 in kapak fotoğrafı premium edition olarak görünüyor ama rainbow six inki normal versiyon görünüyor) Bu kütüphanedeki görünüm Bu ise...
  7. T

kardeşim bilmeden masaüstünü d ye atmış

Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış başlığa açtıysam kusura bakmayın.Dİrek konuya geçiyorum.kardeşim c de az alan olduğu için masaüstünü d ye atmak istemiş ve hatırlamadığı bir siteden böyle masaüstünü ve belgelerim i d ye atmış ve ekran böyle olmuş yani birsürü dosya masaüstüne gelmiş.ben bunu...
  8. T

Yardım Halama internet bağlatacağım ama ankastre?

Arkadaşlar merhaba.Halama netspeed 75mbps fiber bağlatacağım ama ankastre bağlantısı diye bir olay varmış. Biz de halamla aynı sitede oturuyoruz ama daha önce annemler internetle ilgilendiği için bu konu hakkında bilgim yok. Alta halamın internet girişinin fotoğrafını koyarım(bizde de öyle)...
  9. T

Netspeed hangi modemi veriyor?

Arkadaşlar halama netspeed fiber 75 mbps olan paketi bağlatacağım. Galiba kendileri bize aylık 9 TL ye modem kiralıyorlarmış. Bu modem marka ve modeli nedir? Fiber modem mıdır? VE EN ÖNEMLİSİ BEN KENDİ İSTEDİĞİM BAŞKA BİR MODEMİ KULLANABİLİR MİYİM? Not:Lütfen millenicom yada turknet önermeyin :)
  10. T

Netspeed bu paketler arasında ne fark var

Arkadaşlar merhaba.Netspeed bakıyorum ama bu iki paket hakkında bir sorum var. Birisi VDSL,diğeri fiber. Aynı özelliklere sahipler ve aynı fiyattalar.Ne fark var? altyapım 75 mbps fiber destekliyor.hangisini alayım?
  11. T

Öneri Fiber modem önerisi.

Halama netspeed 75 mbps fiber internet bağlatacağım. Fiber bir modem önerir misiniz? Bütçe 300 tl Dual band olursa iyi olur :)
  12. T

Öneri Halama hangi interneti bağlatayım?

Arkadaşlar merhaba. Halam eve internet bağlatmak istiyor. Sizce hangi iss yi bağlatsın(Türk Telekom-millenicom-netspeed-Turknet) Türk Telekom 100 mbps altyapı var Millenicom TT altyapı 100 mbps Turkcell altyapı yok Netspeed fiber 75 mbps Turknet 100 mbps Hangisi daha iyidir? MÜŞTERİ...
  13. T

Çözüldü✓ AMD rtx açmak mümkün mü?

Msi rx5700 mech GP oc de rtx açmak mümkün müdür? Açarsam nasıl bir performans alırım?
  14. T

Bir haftada iki sandalyem kırıldı

4 gün önce İlk sandalye kırıldığında xdrive fırtına almıştım bugün teslim edilecek. Bende o gelene kadar plastik piknik sandalyeye oturayım demiştim. 5 dakika önce onu da kırmış bulunmaktayım ve annemler evde olmadıkları için haberleri yok. BEN BÖYLE ŞANSIN İÇİNE EDEYİM YA
  15. T

Horoz lojistik ile ilgili

Dün trendyoldan xdrive fırtına aldım(dün 1600 dü bugün 2000 olmuş :O ) horoz lojistik le gönderilecekmiş. Biz şuan fındık topladığımız için evde değiliz. Sorun olur mu bilen var mı?
  16. T

Xdrive tufan vs fırtına vs akıncı

Bana uygun bunları buldum. Tatillerde film,oyun,elraenn derken 7,8 belki daha fazla saat kullanacağım için omurga sağlığımı bozmayacak ve rahat ettirecek bir şey istediğim için ve ebatlarına uygun olduklarından üçünün arasında kaldım. Kullanan varsa yorumlarını yazarsa sevinirim. Boyum 1 85...
  17. T

Bana en uygun x drive sandalye

Boyum 1 85 kilom 110 bana en uygun hangi xdrive sandalye uygun olur? Bütçem 1600 TL en fazla 50tl aşabilir. Şimdiden teşekkürler :)
  18. T

Bu masa nasıl?

Bu masadan daha küçük veya büyük istemiyorum. Dayanıklı mıdır? Eğer başka önerecekseniz 300 ü geçmezse sevinirim :) (5 10 lira tabii ki geçebilir)
  19. T

[ÇÖZÜLDÜ]Bilgisayar açıkken iki kere elektrik gitti bir şey olur mu?

Sorum başlıkta Psu vs650 3500x B450 tomahawk Max RX 5700 mech GP oc Elektrik gidip geldi. 5 dakika sonra PC yi yeniden açtım, 10 dakika sonra PC açıkken yine gitti. Bir şey olmuş mudur sistem 1 aylık
  20. T

Diyecek bir şey bulamıyorum

Arkadaş 2010 da yaşıyor galiba
Geri