Arama sonuçları: *

• Users: fcieaksit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fcieaksit

Cyberpunk 2077 path tracing kapanma problemi

oyuna giriyorum sadece path tracing açınca kapanıyor kartım 9070xt
  2. fcieaksit

Adobe programlarını korsan kullanmak zararlı mı?

premiere pro illustrator photoshop yada diğer adobe programlarını korsan kullanmak her hangi bir zarar doğurur mu? güvenli yada popüler denebilecek sitelerden indirdiğimde her her hangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? her özelliğini kullanabilir miyim? bilen arkadaşlar detaylı yazarsa bilmeyen...
  3. fcieaksit

9800x3d cinebench sonuçlar nasıl?

biosta herhangi bir ayar yok
  4. fcieaksit

Yardım 9800x3d hava soğutma 5 bin tl bütçe

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar sıvı soğutmada önerebilirsiniz ama hava soğutma alacağım büyük ihtimalle
  5. fcieaksit

Yardım Memtest86 hata 7200mhz 48gb ram

klevv cras V rgb 48 gb 2x24 7200mhz cl34 intel xmp 3.0 -amd expo ddr5 heatsink obsidian black ram kd5kgud80-72b340g 2 yıl birebir değişim garantili gaming gentr üzerinden aldım ramleri...
  6. fcieaksit

Yardım 9800x3d pbo enhancement r23 testi

biostan +200 -30 verdim sonra test yaptım r23 te ve 22639 çıktı ve sıcaklıkta 95 derecelere kadar geldi hatta arada geçti düştü falan filan sonra biostan pbo enhancement diye bir şey vardı rog biosta onu açtım max dereceyi de yükselttim 90 dereceye en fazla 90 derece oluyor heralde pbo...
  7. fcieaksit

Çözüldü✓ Windows 11 pro key bu scam mi abiler?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ucretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ buradaki yazıya bakıyordum ve bu abi yazmış bu zamanda script kullanılmaz falan diye bende bi yazayım dedim demek ki bi bildiği var diye görseldeki gibi cevap verdi yöntem sahih mi?
  8. fcieaksit

Yardım 9800x3d sıcaklık değerleri kaç olmalı maximum?

Nzxt h7 2024 kasaya sahibim 6 tane kasa fanım var. 3ü önde içeri üflüyor 140 mm arctic p14 1 altta içeri üflüyor 120mm. 1 üstte dışarı üflüyor 120mm 1 kasanın arkasında dışarı üflüyor 120mm thermalright peerles assassin digital v2 işlemci soğutucuya sahibim kule tipi 120mm kasanın arkasına...
  9. fcieaksit

Yardım Sapphire nitro+ 9070xt coil whine

Ekran kartım vınlama sesi çıkartıyor yük altında test sırasında heavenbenchmark testinde Oyunlarda çok test etmedim yani oyun oynadım ama aşırı grafik isteyen oyunlara bakmadım Herhangi bir ayar yapmadım karta Kartta problem yok gibi sadece vınlıyor yük altında Ben kartı incehesaptan aldım Ve...
  10. fcieaksit

Yeni sistem topladım format interneti görmüyor

Sistemi topladım Asus rog strix b 850 f anakart Usb belleğe rufusla iso dosyasını attım kurdum Yeni sisteme taktım usb yi windowsu kurma ekranı geldi sonra burada takıldım internete bağlanman gerek diyo ethernet kablom takılı wifi ankart ama wifi da yok görmüyor ne yapmam lazım
  11. fcieaksit

Yardım NZXT H7 Kasa Vidaları ve Montaj Yardımı

Nzxt h7 2024 kasa var ve içinden bir sürü vida çıktı internetten baktım ana kart için screw 6-32 x 5mm 9 tane takılacakmış evet görselde gözüktüğü gibi şimdi abi standoff ayak diyor anakartı kısa devre yapmasın diye havada tutuyormuş Yaw arkadaş bu kasaya fabrikasyon çıkışlımı yapmışlar niye...
  12. fcieaksit

Yardım Ekran kartı güç kablosu yeterli gücü verme olayı

hocam şimdi ekran kartının istediği bi güç varmış bu gücü kablonun vermesi gerekiyormuş bazı kablolar bunu vermiyormuş yani sadece işte psu yu 1000 watt aldım kafam rahat gibi düşünmemek lazımmış kablonun anlık olarak ekran kartına o değeri işte pik noktası neyse ekran kartının o noktayı...
  13. fcieaksit

PARÇALAR uyumlu mu? SEÇİMİM TUTARLI MI?

Peerless Assassin 120 Se Black TL-C12C 120MM 6 x 6mm Isı Borulu Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu CORSAIR RMX Serisi RM1000X 1000W 80Plus ATX 3.1 PCIE 5.1 Güç Kaynağı-CP-9020271-EU [H3 id='NZXT+H7+Flow2024+RGB+Black+Tempered+Glass+USB+3.2+ATX+Mid+Tower+Kasa']NZXT H7 Flow(2024) RGB Black Tempered...
  14. fcieaksit

Yardım ANAKART BULAMIYORUM b850 x870

kendimi izah edeyim ben bilgisayar toplayacağım alacağım sistem en iyisi olsun istiyorum 9070xt alacağım 9800x3d takacağım şimdi bu ekran kartı pciexpress 5.0 destekliyormuş ben b850 anakart alırsam bunun ekran kartı desteği pcie 4.0 mış benim burada b850 almamam mı gerekiyor x870 almak...
  15. fcieaksit

Yardım ASUS ROG Strix B850-F alınır mı? öneri destek

sistem toplarken en iyisini alayım ama paramı boş yere, kullanmayacağım özelliklere de vermeyeyim kafasındayım nebi akgün izledim o yüzden bu kartı düşünüyorum internette bu kartı yazdığımda işte bu forum sitesinden farklı bazı yerlerde türkçe adam şey demiş yok işte bunun ekran kartı takma yeri...
  16. fcieaksit

Yardım 9070xt hangi üretici daha iyi ?

Evet abiler sapphire nitro+ en iyisi mi oluyor Ben biraz baktım yt ve internetten sapphire bazısı sövmüş bazısı övmüş hangisi en iyisi
Geri