Arama sonuçları: *

1. B

İnternette Ani Yavaşlamalar

Merhabalar çoğu oyunda ani ping sorunu yaşıyorum. İnternet sağlayıcımız türk telekom , altyapı da VDSL2 . Buna tam olarak ne sebep oluyor olabilir? Modem türk telekomun kendi getirdiği modem o yüzden ondan şüpheleniyorum. Yeni modem alırsam etki eder mi yoksa sorun altyapı kaynaklı mı emin...
  2. B

Cyberpunk 2077 Crash Sorunu

Oyunu Steam’den satın aldım. 2-3 saat oynuyorum, crash yiyorum. Daha sonra tekrar oynuyorum 2-3 saat sonra yine crash yiyorum. Fps falan da düşmüyor tamamen alakasız bir yerde crash yiyorum. 2K Medium-Yüksek ; RTX ise mediumda oynuyorum. Sorun oyunla alakalı geldi, çözümü bilen var mı? R5 3600...
  3. B

5000 TL Öğretmen için Laptop Önerisi

Annem için bakıyoruz. Önerirken içinde Windows kurulu olmasına dikkat edin lütfen. Maksimum 300-400 lira esnetebiliriz bütçeyi. Herkese şimdiden teşekkürler.
  4. B

100 TL Wireless Adaptör

Verdiği maks. hız falan umrumda değil. Kopma yapmasın ve çalışsın yeter.
  5. B

6000 TL Laptop Önerisi

Bir öğretmen için bakıyoruz . Tasarım da önemli. Monster falan önermezseniz sevinirim. Amaç oyun değil. Windows 10 bulunmalı. Yeterli hafızası olmalı. Lütfen o fiyata masaüstü alınır demeyin. Teşekkürler.
  6. B

Üst Seviye Kulaklık Önerisi

Hem telefonda bluetooth olarak hem de wireless ile bilgisayarda kullanmak için üst düzey kulaklık arıyorum. SS yeni kulaklığını tanıttı Arctis 9 diye tahminimce 2000 lira olucak. Zorlayıp onu mu alsam diye düşünüyorum. 2000 liraya kadar istediğim tarzda kulaklık var mıdır? Anakart:B450Pro4
  7. B

Eba Mikrofon Sorunu

İlk defa eba canlı derse katıldım. Telefondan katıldım. Hiçbir yerde mikrofon aç veya kapa gibi bir seçenek yoktu çözümü var mıdır bunun?
  8. B

Corsair Void Elite Wireless Alınır Mı?

Elimde Arctis 3 var ama artık eskidi. Benim için en önemli kritelerden biri rahatlık. Rahatlıktan taviz vermek istemiyorum. Wireless olmalı Kumaş Ped'e sahip olmalı. Deri kulaklıkta kulaklarım acayip terliyor. Başlıktaki kulaklık fiyatını hakediyor mu sizce? Maks. 1200 liraya söylediğim...
  9. B

Çözüldü✓ Monitör Çıkış Birimi Midir?

Bazı kaynaklarda hem giriş hem çıkış bazıları da yalnızca çıkış diyor. Bu konuda bilgi sahibi olan biri nedeniyle beraber yazarsa sevinirim.
  10. B

Fornite Basılı Tutarak Eğilme

Aradım aradım bulamadım. Eğilmek için basılı tut gibi bir seçenek var mı acaba?
  11. B

Kulaklığı Anakarta mı Kasaya mı Takmalıyım?

Anakartım: B450 Pro4 Kasaya takınca daha çok ses geliyor. Kasaya takmanın eksi yönü var mıdır?
  12. B

2000TL Otomatik Robot Süpürge Önerisi

2000 lira civarına kaliteli bir şeyler var mıdır? Bu konulardan pek anlamıyorum. Annem almayı düşünüyor onun için alacağız. Önerileriniz var mı?
  13. B

Ekran Kartı Fan Hızı Sorunu

Furmak testinde max 72 gördüm fakat ekran kartının fanları çok yavaş dönüyor ara sıra duruyor hatta. Ekran kartı:GALAX 2070S WTF Neden fanlar böyle yapıyor anlamış değilim. 1599161452 Çözümü bilen var mı?
  14. B

Full Aksiyonlu Oyun Önerisi

Selamlar böyle aksiyonun hiç bitmediği f2p oyun önerisi olan var mı?
  15. B

İphone Kulaklığı Sorunu

Jack girişli iphone kulaklığım var. Arctis 3 ile gelen şu aparatı takıp bilgisayara takınca mikrofon çalışmıyor...
  16. B

Öğretmen için Laptop

Annen öğretmen . Bilgisayara ihtiyacı var. Onun işlerini karşılayacak bir bilgisayar önerir misiniz? Maksimum 2500-3000 arası fiyat düşünüyoruz. Ama onun ihtiyaçlarını karşılayacak daha düşük fiyatlı bilgisayar varsa önerirseniz sevinirim.
  17. B

Fivem Serverlar Gözükmüyor

Selamlar Fivem de servers kısmına girdiğimde hiçbir server gözükmüyor. Çözümü bilen var mıdır acaba?
  18. B

Uzaktan Eğitim için Webcam

Kaliteli olmasına gerek yok. Olabildiğince ucuz olursa sevinirim.
  19. B

2K Monitörde Kötü Görüntü

Selamlar 2K 27inç monitörüm var. ama youtube'da 1080p video izlerken görüntü 480p gibi geliyor. Laptopta 1080p izlemek daha zevkli şuanda. Bunun bir çözümü var mıdır?
  20. B

Montaj Yaparken Sorun

Selamlar hazır sistemim bugün geldi. Ekran kartını montajladım. Ama arkada 1 tane daha vidalanacak yer varmış gibi duruyor. Ancak oraya hiçbir vida girmiyor (Foto 1) Ramler yanlış montajlanmamış mı?(Foto 2) Şu şeyi montajlamam lazım mı(Foto 3)
Geri