Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Yardım Bilgisayarım hiçbir şekilde interneti kullanamıyor?

Ne yaparsam yapayım bilgisayarımda interneti hiçbir şekilde kullanamıyorum, bağlanıyor onda sorun yok ama ne google ne internet kullanan başka bir uygulama çalışıyor. Evdeki diğer cihazlarda sorun yok, denediklerim şunlar: Kendi telefonumdan mobil erişim noktası açtım olmadı, telefonunu usb ile...
  2. kelomerosan

Ajazz aj159 apex yerine mouse önerisi

Genel olarak hikayeli oyunlar ya da ara sıra lol oynuyorum özellikleri benim için çok mühim değil. 159 apex kullanıyordum bozuldu ama şarj istasyonu duruyor, ona benzer hafif kablosus mouse varsa max 1500-2000 bütçeye (daha düşüğe benzer şeyleri de almaya ok im) alabilmek isterim
  3. kelomerosan

1.5k civarına pc için hoparlör

Kulaklık takmaktan yoruldum ve ses sistemi alayım dedim kendime referans monitörü alana kadar, bu fiyatlardaki en iyi seçenekler neler? 2. el olması sorun değil sanırım logitech z520 mi ne gördüm 1.5 a ama çok uzak diye. gidip almaya üşeniyorum. 2+1 olsa hiç fena olmaz ama olmasa da çok üzmez
  4. kelomerosan

Sakal için tıraş makinesi öneriniz var mı?

Kafamı yeni kazıttım o yüzden sakalı göz kararı kesmek yerine düzgüncene kesip şekillendirmeye karar verdim. Fiyatlar hakkında çok bilgim yok 1k ya da işini görür dediğiniz varsa o da ok benim için maksimum 2.5-3 e çıkarım ama düşük kalması teecihim olur, şimdiden teşekkürler
  5. kelomerosan

4K Oled tavsiyeniz var mı?

Arkadaşlar saçma biraz fiyatlar evet ama 30k 2k monitöre bayılacağıma 40k verip 4k almak bir tık daha mantıklı geliyor. Samsung Odyssey G8 gözüme çarptı ama mat olması beni biraz endişelendiriyor hoşuma gitmezse diye bir gerildim. Onun dışında zaten Türkiye'de şu an satışta 3 seçeneğim var size...
  6. kelomerosan

Aldığım monitör iade ürün mü?

Arkadaşlar itopyadan aldığım Evnia'yı açtım ama ürünün ayak kısmında böyle lekeler vardı bu ürünün normal deseni mi? Üstüne üstlük ekran baya toz içindeydi, sizce iade mi etmeliyim?
  7. kelomerosan

Maksimum 1000 tl ye mouse

Abime bir mouse alacağım ama bu bütçede ne alınır bilmiyorum, eskiden rampage r44'üm vardı belki o olabilir diye düşündüm ama sizin de önerilerinizi merak ediyorum. Maksimum 1000 dedim ama altında kalmak isterim her türlü
  8. kelomerosan

İziyco ile nasıl alışveriş yapılır?

Arkadaşlar itopyada izyco ile %10 indirim varmış ama kampanyalarda göremedim ve ilk alışverişe özel 500tl indirim olayı nasıl olacak çözemedim yardımcı olabilecek biri var mı? İtopyadan izyco ile öde dedim ama nasıl yapacağımı çözemedim
  9. kelomerosan

PS4 için 10-15k Monitör önerisi

Arkadaşlar arkadaşım ps4 için monitör bakıyor ps4 4k desteklemiyor diye biliyorum ama gene çok sorun yaşamadığını söyleyenler var, eğer deneyen olduysa 4k da oynamayı ve sorun olmuyorsa 10-15k lık bir monitör bakıyor arkadaşım önerileriniz varsa süper olur.
  10. kelomerosan

4.000 tl civarına 1080p mümkünse 144hz ve üstü monitör önerebilir misiniz?

Bu bütçeyi çok aşmak istemiyorum, abime monitör bakıyorum doğum günü hediyesi olarak ama emin olamadım. Bende 27qe var 24qe'de aynı ölü piksel problemi var mı?
  11. kelomerosan

PSU daki coil whine ı geçirmenin yolu var mı?

Arkadaşlar o kadar para verdik xpg core aldık, başlarda hafif bir coil whine vardı asabım biraz bozuldu da şu an kulaklık takılıyken bile duyacak kadar coil whine geliyor... Bunu geçirmenin yolu var mıdır acaba?
  12. kelomerosan

Forumda imza nasıl değiştiriliyor?

Konuda yazdığı gibi ilk girdiğimde değiştirmiştim pc o zmandan bu yana çok değişti, güncellesem fena olmaz :D
  13. kelomerosan

Peerless Assassin için sıcaklık yüksek mi?

Arkadaşlar idle'da 50 derece bu soğutucu için normal mi açık kasada? Kız arkadaşımda dandik zokoyla bile 29-33 derece idle da 5600 ile, benimki 60 ları geçiyor çok yoğun olmayan yorulmada bile. 7500f o kadar mı sıcak yoksa termal macunu düzgün uygulayamadım mı acaba? Stok soğutuculu 5600'üm...
  14. kelomerosan

Windows sonsuz loopta açılmıyor

Arkadaşlar windows sonsuz loopta kaldı cidden kafayı yiyeceğim. Kız arkadaşıma kendi ekran kartımı verdiğimde sorunsuz çalışıyordu m.2 ssd ile düne kadar. Bugün ekran kartını takıp işlemciyi değiştirdim ve windows sonsuz loopta kaldı. Kendi bilgisayarımda da aynı hatayı almıştım ama sata ssd mi...
  15. kelomerosan

İşlemci soğutucumu sökemiyorum

Arkadaşlar klipsli bir hava soğutucum var nasıl sökeceğimi çözemedim, yardımcı olabilir misiniz?
  16. kelomerosan

Ekran kartını takamıyorum

Nedenini anlamadığım bir şekilde ekran kartım slotun sol kısmına girmiyor ne kadar güç uygularsam uygulayayım. Pcie slotun sağ kısmına komple giriyor ama sol kısım ne yaparsam yapayım tam olarak girmiyor, anlamadım gitti. Ekran kartı gainward phantom 5080 kasa phanteks xt view
  17. kelomerosan

Amazon'dan 5080'i iade edebilir miyim?

Arkadaşlar bugün fiyatı düşen Phantom 5080'i almayı planlıyorum, hem benimkinden güzel gözüküyor hem de daha serin çalışıyor ama kartın üstündeki jelatini çıkardım. Sizce amazon ya da kartı aldığım HAWK iadeyi kabul eder mi? Ona göre alacağım kartı, 24 dakika içersinde çözmem lazım
  18. kelomerosan

Maks 3000tl kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-asus-asus-rog-strix-fusion-ii-500-rgb-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1720984372.html böyle bir şey buldum nasıldı? Maks 3k bütçem var başka önerisi olan var mıdır? Daha önce cloud 2 kullanmıştım ve memnun kalmıştım cloud 3'ü beğenmeyen çok insan...
  19. kelomerosan

Havit Fuxi H7 vs Cloud Core

Arkadaşlar daha önce cloud 2 kullanıp baya memnun kalmıştım zamanında, ikisi aynı para ve h7 olan daha şık duruyor. Kullanan var mı deneyimleri nasıl? max bütçe 2-2.5 ve razer düşünmüyorum
  20. kelomerosan

Windows bootlanmıyor

Merhaba ekran kartı değiştirdiğimden beri windows bootlanmıyor, biosta m2 ssd gözüküyor ama anakartta boot debug ışığı yanmıyor. Nasıl çözebilirim? Denediklerim cmos pili resetledim, bios güncelledim, biosta insanların önerdiği ayarları yaptım. Anakart b450 tomahawk max ssd ise Kioxia 500gb m2
Geri