Arama sonuçları: *

1. MuerteMiguel

Yardım DDR5 RAM'ler 3000 MHz’in üzerine çıkmıyor ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. DDR5 XPG Lancer 5000 MHz RAM’lerim, 3000 MHz’in üzerine çıkmıyor. Expo 1, 2 ve 3’ü hepsini denedim, sonuç aynı. Expo'yu açtığımda BIOS ekranı çok geç geliyor. Şu an kapalı olmasına rağmen bazen mavi ekran alıyorum. Memory Context Restore’u bile açtım, ama bir türlü...
  2. MuerteMiguel

Yardım Bu kontrolcü nereye bağlanmalı ?

Ben ayrıca kontrolcü almıştım ama kasanın içinden başka bir kontrolcü çıktı galiba, bu ne nereye bağlanmalı veya satadan güç versem 9 fanı beslermi kısacası ne olduğu hakkında bi fikrim yok ? Arkadaşlar kurulumun ortasındayım yardımlarınızı bekliyorum. Lazım olursa Anakart: Asus a620m-k Kasa...
  3. MuerteMiguel

Kingston Fury Renegade 1Tb Düşük Hız Sorunu ?

herşeyi denedim ama 7000mb/s alamadım bios driverları vs. güncelledim. İşlemcim:Ryzen 5 2600 Anakartım: Gigabyte b450m S2h / https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-S2H-rev-1x/sp#sp Bu arada anakartımın gen4 destekleyip desteklemediğini tam anlayamadım. İşlemcim pci gen3 destekliyor ama...
  4. MuerteMiguel

Yardım İnce Hesapta "Kingston Renegade" ürünü sahtemi ?

https://www.incehesap.com/kingston-renegade-srngs-1000g-1tb-7300-6000mb-s-pcie-4-0-nvme-ssd-disk-fiyati-74282/ bu ürünü gözüme kestirdim almayı beklerken modelinin normal Kingston Renegade'e göre farklı olduğunu gördüm bu yan bir modelmidir yoksa kaçakmı. Bilgisi olan aydınlatır ise sevinirim ...
  5. MuerteMiguel

Ekran kartımdan yükte ses geliyor ama Coil Whine gibi değil ?

Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem toplamak için 3080 aldım ve test amaçlı olarak şu anki bilgisayarıma taktım. Ancak, videoda görüldüğü üzere yüke binince bir ses geliyor. Şu an kullandığım güç kaynağı Xigmatek Taurus 500W, bu yüzden sesin güç kaynağından da gelebileceğinden şüpheleniyorum...
  6. MuerteMiguel

Cooler Master V8 GTS İçin Hangi Kit'i Almalıyım ?

Arkadaşlar, Cooler Master V8 GTS almayı düşünüyorum, ama AM5 için hangi kitin uyumlu olduğunu bulamadım. Malum, eski bir soğutucu ama görünümü çok hoşuma gidiyor. Kısacası, takmak için hangi kiti almalıyım, bulamadım...
  7. MuerteMiguel

After effects veya video editörlük için hangi böülümü okumalıyım ?

6-7 yıldır after effects kullanıyorum, photoshop ve premiere pro'da orta seviye bilgim var ama nasıl bir yol çizmeliyim bilmiyorum, nasıl bir üniversite okuyacağımı bile bulamadım araştırdım ama çok az bilgi var bilen varsa lütfen yardım edebilirmi.
  8. MuerteMiguel

Fate Serisi İzlenme Sırası ?

Seri 2006 da çıkmış ve 2020 ye kadar devam etmiş kısacası bir sürü ark'ı var ama izlenme sıralarına baktığımda, saçma sapan şeyler yazmışlar, yada ben anlamadım. İzleyen biri yazabilirmi ?
  9. MuerteMiguel

Mezuna Kaldım Ama Askerlik Kağıdı Geldi ?

"Sn. Abdurrahman Kyaş yoklama kaçağı durumuna düşmemek için 31.12.2022 tarihine kadar askerlik işleminizi tamamlamanız gerekmektedir. " yazıyo ve benim şu an öğrenci belgemde olmadığı için nasıl uzatacağımı ilmiyorum lütfen bilen birileri yazabilirmi bunu bir tek ben yaşamamışımdır heralde ...
  10. MuerteMiguel

2 Yıllık Bilgisayar Destekli Animasyon Bölümü Okunurmu

Arkadaşlar bildiğiniz gibi 2 yıllık bölümler pek ciddiye alınmıyo nedense okursam boşta kalırmıyım veya okuyan bir arkadaşımız yardım edebilirmi
  11. MuerteMiguel

Üniversite Tercihi Yardım Lazım

Arkadaşlar aktif olarak 4-5 yıldır after effects kullanıyorumolarak az çokta 3D programlarla aram var ve bunlar ile ilgili bi bölüme gitmek istiyorum. (Malesef sözel girdim 😓 ) çizgi film ve animasyon düşünüyorum başka önerileriniz varmı ? Puan:239 Sıralama: 900.000
  12. MuerteMiguel

Yardım Acil Yardım lazım Silinen bir klasörü geri getirme

Arkadaşlar masaüstünde yaklaşık 15-20 gb lık after effects proje dosylarım vardı yanlışlıkla sildim hepsini değil içindeki 1 dosyayı kurtarmam lazım 2-3 program ile tarattım ama hiçbirşey analamdım önerebileceğiniz program vs yada yardım etmek isteyen varmı ?
  13. MuerteMiguel

Güzel Grafikli Oyun Önerisi

Öncelikle merhaba arkadaşalar oyun dünyasına çok hakim değilim ve güzel grafikli oyunları oynamak sarıyo tabii ki hikayeside çok kötü olmayacak oyun önerileriniz varmıdır ? (Biliyorum konuyla alakalı değil ama AMD FSR 2.0 RX 5600 XT'de çalışıyormu ?) Oynadıklarım - Metro Exodus -For Honor -Far...
  14. MuerteMiguel

Sivilce İzi Krem Önerisi

Arkadaşlar yüzümün çoğunluğunda sivilce izi (Kızarılıklar ve pütürcükler) var çok şükür çukurlaşma vs ve cildim çok fazla derecede yağlı bana önerebileceğiniz krem vs varmıdır ?
  15. MuerteMiguel

Bonsai nereden alınır nasıl yetiştirilir ?

Arkadaşlar bonsai alıp bakasım var. Hele ki o müthiş ağaçları gördükten sonra kesin kararım bir tane alıp yetiştirmek. Ama pek bi bilgim yok nasıl yetiştirilir, nereden almalıyım, aldığım ağaç da sorun varsa nasıl anlarım. Eğer konu hakkında bilgisi olan varsa beni de aydınlatırsa çok sevinirim...
  16. MuerteMiguel

Elektrik Nasıl hesaplanır ?

Malum elektriğe 150 kv altı %50 üstü ise %125 zam geldi bende evde tek kart ile mining yapıyordum ve kartım 100w elektrik harcıyor ama 100 w saatlikmi günlükmü nasıl oluyor bunu bilmiyorum nasıl hesaplayabilirn bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
  17. MuerteMiguel

Windows 11'i Nasıl desteklemiyor ? :D

18. MuerteMiguel

Naruto için altyazısız bölümlerini nereden bulabilirim ?

yukarıda dediğim gibi edit yapacağım altyazı olmaması lazım ama tv tokyo'da bulamadım narutoyu altyazısız bildiğiniz bir yer varmı ? Bu arada yaptığım ilk editim ilgilenen arkadaşlar görüşlerini belirtirse sevinirim. (https://www.instagram.com/p/CUvVVkwF6uG/)
  19. MuerteMiguel

Bilişim dallarından hangisini seçmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar bu yıl üni. sınavına giricem bilişim okumak istiyorum ama mühendisliğini tutturamam daha gerçekçi bir hedefim olsun istiyorum. Bilişim bölümü tüm alt dallarını bilen bir arkadaş varmı yada önerisi olan teşekkürler.
  20. MuerteMiguel

En sevdiğiniz ve En sevmediğiniz Web Siteler Hangileridir?

Evet en sevdiğiniz ve en sevmedğiniz siteler nedir Veya en yararlı ve en yararsız bulduğunuz siteler ? Ben başlayayım En sevdiğim:https://nezaman.be/ En sevmediğim:Twitter
Geri