Arama sonuçları: *

• Users: Menuxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ailem espor maçlarını izlememin anlamsiz olduğunu söylüyor?

Ben Counter Strike oynayip espor maçlarını profesyonel oyuncularin oynayışlarını izlemeyi seviyorum fakat ailem bu hobimi bugün babam odama baskın yapınca öğrendi ve beni zevkimle alakalı alay etmeye başladi.Ben o anda kendimi baya kötü hissettim.Yeri dibine girsem daha iyi diye düşünmeye...
  2. M

Sınıftaki biri yapmasını istemediğim halde el şakası yapıyor.

Sınıftaki biri yapmasını istemediğim halde götüme dokunuyor.Uyarınca da şaka yaptım diyor sizce ciddiye almamalı mıyım?
  3. M

Laptobumda video izlerken aniden donmalar oluyor?

Laptobumda video izlerken aniden donmalar oluyor?
  4. M

Bana max 40k ye ulaşcak hazır sistem önerisinde bulunabilir misiniz?

Bana max 40k ye ulaşcak hazır sistem önerisinde bulunabilir misiniz?
  5. M

Bu sistem nasıl 40k için?

https://www.gaming.gen.tr/urun/812011/blade-dualrx9060-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-9060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  6. M

Babami 1 yil once aldigimiz gaming laptobu satip pc almaya nasil ikna edebilirim

Babami 1 yil once aldigim gaming laptobu satip pc almaya nasil ikna edebilirim?
  7. M

Laptobumu bakıma götürürsem cs2 de fps artar mı?

Laptobumu bakıma götürürsem cs2 de fps artar mı? Normalde bu laptopla 200 fps alabiliyodum 65 derecede ilk aldığımda şimdi 95 derecede 120 fps alıyorum.
  8. M

Sizce 1 yıl önce aldığım monster t5 23.3 ü satıp masaüstü pc almak mantıklı mı?

Sizce 1 yıl önce aldığım monster t5 23.3 ü satıp masaüstü pc almak mantıklı mı?
  9. M

Laptoba dokununca sıcaklıgı hissediyorum.

Laptobu ilk aldığımda laptop sıcakken dokununca sıcaklığı hissetmiyordum şimdi ise hissediyorum sizce bunun sebebi nedir?
  10. M

Benim gaming laptobumun windows 11 i buglı hissettiriyor.

Benim gaming laptobumun windows 11 i buglı hissettiriyor sizce bunun sebebi nedir? Mesela windowsta ara tuşu bazen bozuluyo, görev yöneticisinden windows gezginini yeniden başlatmam gerekiyo ya da bazen yavaş açılıp bazen fişek gibi hızlı açılıyo . İşletim sistemi buglı bir his veriyo. Ama...
  11. M

Hikayeli oyunlar bagımlılık yapar mı?

Bu soruyu soruyorum bunun sebebi oyunlara bagımlı olmak istemiyorum ve sadece günün belli bir saatinde oynamak istiyorum. Sizce hikayeli oyunlar bagımlılık yapar mı?
  12. M

Laptobum anlık sekme açarken falan donuyo . Acaba neden oluyo olabilir?

Laptobum anlık sekme açarken falan donuyo . Acaba neden oluyo olabilir?
  13. M

Bitdefender Free internet kapalıyken gerçek zamanlı koruma çalışır mı?

Bitdefender Free internet kapalıyken gerçek zamanlı koruma çalışır mı?
  14. M

Cs2 yeni güncelleme sonrası haritalar neden geç açılıyor?

Cs2 yeni güncelleme sonrası haritalar neden geç açılıyor?
  15. M

Sürekli repack indirmek oyuncu laptobun ssdsini bozar mı?

Sürekli repack indirmek oyuncu laptobun ssdsini bozar mı?
  16. M

Spiderman remastered oyununda bu bölümde adamı nasıl çekicem?

Bu adamı hangi tuşla çekiceğimi anlatırsanız sevinirim.
Geri