Arama sonuçları: *

1. Oathbreaker

Corsair Rm750x vs Rm1000e

Merhaba. Amazon’da Rm1000x satışı yok. Gelecek upgradeler için 1900 TL daha verip 1000 watt’a çıkılır mı? X serisi E serisinden bariz daha kaliteli diyorlar. Güncel sistem: RTX 5060 ve Ryzen 5 7600 Teşekkürler.
  2. Oathbreaker

Uygun Fiyatlı Topladığım Kasaya PSU ve İşlemci Soğutucu Önerisi

Herkese merhaba, sizlerden başlıktaki iki parça için öneri istiyorum. Verilen fiyata değer olduğu sürece bütçede problem yok. Gereksiz para harcamayı da sevmem. Elimdeki parçaları çok uyguna aldım. O yüzden dengesizlik var. Asus Rog Strix X870-i AMD Ryzen 5 7600 MSI RTX 5060 Ventus XPG Lancer...
  3. Oathbreaker

Yardım Uygun Fiyatlı Topladığım Kasaya PSU ve İşlemci Soğutucusu Önerisi

Herkese merhaba, sizlerden başlıktaki iki parça için öneri istiyorum. Verilen fiyata değer olduğu sürece bütçede problem yok. Gereksiz para harcamayı da sevmem. Elimdeki parçaları çok uyguna aldım. O yüzden dengesizlik var. Asus Rog Strix X870-i AMD Ryzen 5 7600 MSI RTX 5060 Ventus XPG Lancer...
  4. Oathbreaker

X870 ITX vs B650M mATX

Herkese merhaba. Elimde ASUS ROG STRIX X870-I GAMING WIFI ve MSI B650M GAMING PLUS WIFI anakartları var. İkisinden birini tutup sistem toplayacağım. AMD 9080-9090xt ve NVIDIA Super serisini bekliyorum. ITX seçersem ufak bir kasa düşünüyorum. Sıcaklık problemi konusunda deneyimi olan var mı...
Geri