Arama sonuçları: *

1. S

Valorant UEFI hatası ile oyundan çıkma

Gigabyte B650m anakart İntel B580 ekran kartı Amd Ryzen 5 7600 Ufaklık Valorant kurmuş. Daha eğitim aşamasında oyundan çıkıyor UEFI hatası ile ilgili bir hata veriyor ama oyun arka plana düşüyor. Tabi ki bir daha oynanmıyor. Biosdan sekür but açık. Google efendiden başka bir ayar yapılmasına...
  2. S

Sync teknolojisi ve monitör tavsiye istek

Merhabalar arkadaşlar Sync teknolojisi hakkında sorum olacak. Yeni monitör alıcam. Sync ile ilgili şu yazı geldi Google da Adaptive Sync hem Nvidia hem de AMD ekran kartlarını destekler. FreeSync sadece AMD ekran kartlarını destekler. Bende kartı İntel B580. Monitör olarak ise MSI marka...
  3. S

Eski LCD monitörü DP ile bağlamak

Eski dvi bağlantılı bi monitör var. Laptoptan kasalı bilgisayara geçiş yapıyorum. Monitör (yeni) alana kadar idare etmesi bunu bağlamak istiyorum. Ekran kartı intel b580. Dvi yı hdmi mı yoksa DP çeviri ile bağlama yapmalıyım. Bir bu ekran kartına 3dp 1hdmi var monitör aynı anda görüntü veriyor...
  4. S

Nasıl Sistem?? 29.900₺

Böyle bir sistem nasıl??? Değişiklik önerileri alabilirim. Bütçe 30.000₺ Atlantic V2 Tavsiye Sistem Özellikleri İşlemci AMD Ryzen 5 7600 İşlemci Hızı 3.80 GHz Sabit Disk (HDD) Yok SSD 1TB Bellek 16GB Ekran Kartı Intel ARC B580 Ekran Kartı Hafızası 12GB Ekran Kartı Bellek Tipi GDDR6 Ekran Kartı...
Geri