Arama sonuçları: *

• Users: Straffy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Steelseries arctis nova pro wireless modeli hakkında yardıma ihtiyacım var

Steelseries arctis nova pro wireless xbox kulaklığını kullanıyorum. Kulaklığın bluetooth ile cihaza bağlanıyorum sonra farklı bir cihaza bağlanmak istediğimde kulaklığın bluetooth ayarlarını sıfırlamam gerekiyor diğer cihazlarda görmüyor. Cihazı servise yolladığımda değiştirdiler fakat gene aynı...
  2. S

Steelseries arctis Nova Pro wireless X/P/Pc versiyon farkları

Kulaklığım arızalandığı için servise gönderdim onlarda bir üst modeli ile değiştireceklerini söylediler. Fakat xbox versiyonu ile değiştireceklerini söylediler ve ben hem pc hem de ps de kullandığım için istemedim. Bana dönüş yapacaklarını söyleyip xbox versiyonu kargoya vermişler. Sizce kabul...
  3. S

Yardım Yeni aldığım monitör hakkında

2 gün once almış olduğum Asus monitörde 1 adet ölü piksel çıktı. Bende servisini aradım. Servis bana en az 3 adet olması gerektiğini söyledi. THH başvurmayı düşünüyorum, sizce ne yapmam gerekiyor.
  4. S

2k monitör önerisi

Konu başluğında da velirttiğim gibi sizce hangi monitörü almalıyım.
  5. S

Monitör oyun oynarken parlaklık düşürüyor.

Monitörde oyun oynarken kendi kendine parlaklığı azaltıyor ve monitöre reset atmadan bu sorun düzelmiyor. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Marka/Model: AOC Q27G4XF
  6. S

15000 TL Laptop öneri

Bütçe 15000 Tabi daha düşük veya bir tık yüksekte olabilir Valorant Cs tarzı oyunları çalıştırabilen. Office programları kullanabileceğim bir laptop önerirseniz sevinirim.
  7. S

Çözüldü✓ Akko Fun 60 klavye alınır mı?

Merhaba klavye olarak Aula F75 kullanıyorum kablosuz kullanımda sorun yaşadığım için değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce Akko Fun 60 alınır mı? Daha iyi bu fiyata klavye varsa önerebilirsiniz. Bir de yetkili servisi Türkiye'de var mı?
  8. S

Çözüldü✓ Wireless kulaklık öneri

Bütçe: 8000 TL Oyun için wireless kulaklık öneri
  9. S

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless 7.1 Özelliği var mı?

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless kulaklık aldım. Fakat uygulamasından da baktım 7.1 özelliğini bulamadım.
Geri