Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayar geç açılıyor

Arkadaşlar merhaba. Kasanın güç tuşuna basıp PC yi açıyorum kasa açılıyor ama monitöre hiç ekran gelmiyor. Bende kasadan kapatıp PSU tuşunu kapatıp açıyorum sonra PC yi açtığımda monitör de açılıyor. Bu sorunu nasıl çözerim.
  2. A

CS2 de rank nasıl atlanıyor?

Arkadaşlar CS2 oynuyorum 2 haftadır yaklaşık 50 saatim var rekabet oynuyorum fakat nedense şuanda hiç elom yok. CS2 de rank sistemi nasıl işliyor?
  3. A

3K bandında F/P Kablolu oyuncu kulaklığı önerisi?

Arkadaşlar oyuncu kulaklığı almak istiyorum da bana F/O bir kablolu kulaklık önerir misiniz? Genellikle CS2 ve Souls-Like tür oyunlar oynuyorum.
  4. A

The Last of Us Part I oynarken PC belirli bir zaman sonra kendini kapatıyor.

Arkadaşlar bugün oyunu yükledim kurdum dlc kurarken de kendini defalarca kapattı neyse sonra kapattım tekrar açtım sonra oyun kuruldu biraz oynadıktan sonra bilgisayar kendini kapattı. Sıcaklıklar normaldi ama bilemedim CPU 80-90 GPU 60-65 arası grafikler ultra da. Sizce bu niye oluyor bunun...
  5. A

3K bandında sıvı soğutucu önerisi

Arkdaşlar amd ryzen 7 7800x3d işlemci ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart Galax GeForce RTX 5070 ekran kartı İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu 32GB RAM KASA: XPG Valor Mesh Siyah...
  6. A

Steam'den oyun alınca fazla komisyon kesiyor neden?

Arkadaşlar steam'de yaz indirimlerinden birkaç oyun alıyorum ödemeyi yapıcam fakat çok komisyon kesiyor bunu engellemenin yolu yok mu ?
  7. A

Ekran kartı kullanımı cs2 de 0 gösteriyor

Nvdia GeForce RTX 5070 ekran kartım var normalde ekran kartı kullanımı 30-40 gösteriyorken bugün girdiğimde 0 gösteriyordu oyun içinde. Ama oyunda herhangi bir takılma drop, FPS düşmedi yani normal eskisi gibi oynuyodum. Fakat dediğim gibi msi afterburner dan baktığımda GPU kullanımı 0 yazıyordu...
  8. A

Steam'den oyuna para vererek almak mantıklı mıdır ?

Arkadaşlar steam'den oyun koleksiyonu için 10 adet oyun alıyorum da toplam 2k yapıyor. Sizce bu alttaki oyunlara bu paralar verilir mi ?
  9. A

AMD Ryzen 7 7800x3d işlemci yük altında 80-85 derece normal mi

Arkadaşlar merhaba. amd ryzen 7 7800x3d işlemci 5070 ekran kartı var işlemci boşta 55-65 arası iken yükte 70-85 derecelere çıkıyor. Ekran kartım da yükte en fazla 65'i görüyor sizce bu değerler normal mi nasıl. Birde ben istanbuldayım hava 41 derece sistem de balkon da duruyor. Kasamın için de...
Geri