Arama sonuçları: *

• Users: b1ruy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Laptop Açıldığında İlk 5-10 saniye çok yavaş

Laptopun normal çalışmasında bir şey yok fakat laptopu açtığımda ilk 5-10 saniye çok hantal mesela direk açıldığı anda arama çubuğuna bişeyler yazmaya çalıştığımda harfler bile gecikmeli gidiyor
  2. B

CS2 DÜŞÜK FPS SORUNU

sistemim gayet yeterli i9 14900hx 5070 8gb laptopum var 32 ram fakat csde ort 250-300 fps alıyorum ama birkaç gün önce 500 fps falan alıyordum ort bunun sebebi nedir Nvidia Studio driver kullanıyorum
  3. B

Eset Crack Sketchup’ı Trojan Olarak Algılıyor

Crack sketchup 2025 indirdim fakat eset bunu trojan olarak algılayıp siliyor sizce false positive mi bilgilendirirseniz sevinirim
  4. B

LAPTOP ŞARJ AZ İKEN SİYAH EKRAN

Laptopta tlou part 2 oynarken full ayarlarda sarj 36 idi ve prizden cektigimde kasmaya basladi ve laptop çöktü siyah ekran çıktı bi 10 saniye falan durdu ve geri gitti geldiginde oyunda kapanmisti normalmi
  5. B

Laptop Prizden Pile geçince çökmesi

Msi katana 17 hx b14wgk modelini kullaniyorum prize takılıyken şarjı çekince youtubeda vs. (boşta hariç) ekran gri/kirmizi oluryor ve çöküyor siyah ekran geliyor birkac saniye sonra 60hzde goruntu geliyor. Sorun nedir sizce?
  6. B

Laptop Gpu Kullanımı normalmi

prizde takılı değilken boşta 0-1 arası çoğunlukla bazen saniyeligine 7 8 oluyor bide görev yöneticisinde assa yukarı kaydır yapınca 14-24 arası kaydırmaya devam ettikçe o aralıkta bişey kaydırmayı durdurunca düşüyor yine normal demi?
  7. B

16 PRO MU 17 PRO MU ALMALIYIM

ekimin 2. haftası gibi telefon alcağım ama 16 promu 17 promu kararsız kaldım 17 serisi artık hindistanda üretileceği için bi kötü olur gibi geliyor ama bir yandanda 16 pro ekimin 2. haftasına yeni iphone çıkınca kalmaz diye düşünüyorum ne yapmalıyım 17 pro kronik sorunu olurmu olmazsa onu alcağım
Geri