Arama sonuçları: *

• Users: FroZe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FroZe

Güvenilir Ps5 Satıcısı

Hayırlı akşamlar dilerim . Ps5 slim almak istiyorum cd destekli ve çift kollu olursa hoşnut kalırım(zorunlu değil).fakat piyasada ithalatçı garantili altında bir çok satıcı ve güvensiz insanlar var bu yüzden size danışmaktayım .bildiğiniz veya tecrübe ettiğiniz veyahut burdan alabilirsin...
  2. FroZe

Gündelik kullanım fare önerisi

Gündelik kullanım için oyun için değil 1500tl geçmez ise mutlu olurum Alıcı vericisi kuvvetli olan Dayanıklı , uzun ömürlü Sanırım tutuş şekli palm Genel markaların güzel dayanıklı modellerini önerirseniz mutlu olurum Dragonfly a9 Blazingsky x1 Önerilerim bunlardır
  3. FroZe

Lga 1155 soketli F/P kule tipi soğutucu önerisi

Hayırlı forumlar aşırı pahalı olmayan bir kule tipi soğutucu lazım. Kötü performansı olmayan idare edecek bir soğutucu bütçe 900'ü aşmaz ise hoş olur. Zaten bu fiyata çok bir şey beklemiyorum, sadece bu fiyata en iyi performansı bekliyorum. H61 anakartım var, sanırsam LGA 1155 soket var. Ona...
  4. FroZe

Çözüldü✓ Aşırı şekilde yavaşlayan pc

Hayırlı günler Bilgisayarımı yaz tatilinden beri kullanmıyorum 3 4 ay civarı şimdi geldim hafif 1 temizleme yaptım işlemci soğutma fanını çıkarıp temizledim sonra tekrar zorla taktım clipsleri kırıldığından dolayı pek oturmadı .şuan herhangi birşry yapmaya çalıştığımda aşırı yavaş yapıyor...
  5. FroZe

Ayrıntılı Psu seçimi

Hayırlı günler dilerim sistemi ve seçenekleri aşşağıya bırakıyorum sizce hangi kasa ve psu yu almalıyım ayrıntılı bir şekilde(korumalar,TR,Ripple,VR,kapasitör,holdup,vb...)bakış yaparsanız sevinirim 1 kere alalım güzel alalım açısından tecrübeli sizlere danışmak istedim. Ryzen 5 7600 5060ti...
  6. FroZe

Çözüldü✓ 9060xt 16gb Vs 5060ti 16gb

Arkadaşlar selam. Çok tartışma konusu olan bu 2 kart hakkında artık 1 açıklığa kavuşmak istedim sizce hangisini seçmeliyim? Şöyle diyeyim genellikle rekabetçi oyun oynayan ama arada da hikayeli oyun giren biriyim. 9060XT ne kadar güç konusunda 5060 Ti ile eşit olunca işin içine teknoloji...
  7. FroZe

Yeni nesil sistem kurulumu

Hayırlı günler dilerim. Yeni nesil DDR5 bir sistem alacağım fakat elime ulaştıktan sonra baştan sona bir ayar yapmak gerekir. Bunun için yardım istiyorum bilgisayarı ilk açılımdan sonuna kadar yapılacak her şeyi bilmek istiyorum. 1 istisnam var çok küçük etkiler yaratıp donanımın ömrünü yiyen...
  8. FroZe

Psunun korumaları hakkında

İyi günler dilerim Aşşağıda belirttiğim psu yu almak istiyorum fakat şöyle 1 sorun var aklımda. elektrik kesintisi çok yaşanan 1 yerde değilim ama genede tedbir amaçlı 1 ups almaya karar vermiştim fakat 1 arkadaşım psunun içinde bulunan korumalar ocp , ovp vb... bunların yeterli olacağını . ups...
  9. FroZe

Fp kulaklık ürün tavsiyesi yardım

Arkadaşlar merhaba kardeşim için kulaklık alıcam bütçe 1k 2k arası özellikleri uzun ömürlü , dayanıklı ses kalitesi ve mikrofon kalitesi güzel olursa iyi olur illaha süpet bir ses lazım değil zaten bu bütçeyedr olmaz biliyorum en iyi sesi mikrofonu ve dayanıklılığı sağlayan fp ürünü arıyoruz 1 2...
  10. FroZe

Ekran kartı seçimi için lütfen yardım

Lütden baştan sona okuyun.Arkadaşlar konuyu uzun 1 şekilde tek seferlik geçiçem 3 4 haftadır uğraşıyoruz hala bulamıyoruz virgülüne kadar anlatıyorum Kardeşime 1 sistem alacağız 11 yaşında ana amacımı söyleyeyim uzun süre kullanabilecek dayanıklı ve oyunlarda performansı güzel 1 pc almak...
  11. FroZe

Fp kulaklık ürünleri bekliyorum abiler

Bütçe 1-2 arası olursa iyi olur kardeşime alıcam ses kalitesi ve mikrofonu iyi olan güzel 1 kulaklık önerisi bekliyorum tecrübeli büyüklerim söz sizde
  12. FroZe

Fp klavye lazım bilgili abiler

Kardeşime alıcam bütçe 1-2 arası olursa hoşnut kalırım önemli olan şeyler dayanıklı olsun küçük 1 çoçuk kullanıcsk ve tuş ömrü fazla olursa iyi olur ışıklandırma da hoşuna gider önerilerinizi bekliyorum büyüklerim Benim önerim budur nasıl sizce https://app.hb.biz/S2TakOb3iOnH
  13. FroZe

Fp fare tavsiyesi lazım bilgili büyüklerim

https://app.hb.biz/tVRAKzRM5f5I Buna baktım nasıl sizce başka bir şry almalı mıyım bütçe 1.5 u geçmezse hoşnut kalırım Havit markasını düşünüyorum sizce kaliteli mi fareleri yoksa başka bir markadan mı almalıyım önerilerinizi bekliyorum klavyem beyaz o yüzden beyaz 1 fare olursa hoşnut kalırım...
  14. FroZe

Monitör , klavye , fare , kulaklık önerisi

Hocalarım aşşağıya bırakıyorum bütçe belli zaten 8 i geçmesin bütçe engin bilgilerinizle aşağıdakilerin nasıl
  15. FroZe

Klavye fare kulaklık mönitör önerisi

Aşşağıya bırakıyorum fiyat bandı 8 i geçmez ise hoşnut kalırım sizce bu ekipmanlar nasıl önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum tecrübeli büyüklerim
  16. FroZe

Çözüldü✓ Toplu ekipman önerisi lazım

Aşşağıya bırakıyorum fiyat bandı 8 i geçmez ise hoşnut kalırım önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum tecrübeli büyüklerim
  17. FroZe

1k-2k arası oyuncu kulaklığı

Havit markasını denemek istedim başarılı ürünleri olduğunu duydum h2002p ve fuxi h-7 modelleri aralarında en tutulanları nasıl sizce bu fiyata başka ne alınır önerilere açığım oyun amaçlı alıcam ses konusunda iyi olsun yeterlidir
  18. FroZe

7700xt 12gb ve 9060xt 16gb

Bu 2 ekran kartına sahip hazır bir sistem alacağım ama biraz forum dolaştığımda herkes amd ekran kartlarını kötülemiş ve sürekli sorun çıkardığını belirtmiş tecrübe etmiş veya bilgisi olan 1 büyüğüm detaylı bir şekilde yardımcı olabilir mi bende de donma kasma ekran sorunları ve birçoğu gibi...
  19. FroZe

GameGaraj güvenilirliği

Hayırlı günler büyüklerim aşağıyada eklediğim bu hazır sistemi almak istiyorum fakat fiyat konusu biraz şüphelenditdi 16gblık bir 9060 ve bu işlemci ile bu fiyata biraz alçak geldi bu siteden ilk defa alışveriş yapıcam fiyat da biraz alçak geldi çünkü aynı sistem 12gblık 7700xtler var pek...
  20. FroZe

Seçim yapamadım yardım

Tekrardan merhaba açtığım son forum uzun oldu tekrar açmak istedim en sın aklımda kalan sistemleri şöyle söyleyeyim i5 14400f 5060 8gb var 1 sistemimde 1 arkadaş 8gblık ekran kartı almamamı paramın boşa gideceğini söyledi bende rx 7700xt ye yöneldim 12gblık bütçem ona yetti 25 30 arasıydı biraz...
Geri