Arama sonuçları: *

1. A

UBISOFT İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Valhalla Assassin's Creed Odyssey Bu oyunlar toplam 525 tl tutuyor ve HOLIDAY kodunu kullanabilmek için 20 dolarlık sınır yanı 850 olması gerek hikayeli güzel aksiyonda var olan güzel sıkılmadan oynayabiliceğim oyun önerir misiniz?? SADECE UBISOFT...
  2. A

Göz Koruyucu Gözlük Önerisi

Günde ortalama olarak 3-5 sat aralığında değişen bilgisayara bakıyorum gerek oyun olsun gerek yapacağım araştırmalarda dahil olarak bazı haftasonları ise 10 saate çıkabiliyor bir oyunu bitirebilek için bunun içi gözümde gece 10-11 e doğru bir ağrı hissi oluyor bu durumdan korunmak için göz...
  3. A

Fps Düşüşü ve Bir Kaç Hata

öncelikle pcyi temmuz ortasında topladım rx 6700xt sapphire nitro+ markası işlemci amd ryzen 5 7600 nedense bi kaç defa pc yi açtıktan sonra 1-2 dk sonra ekran kartı çalıştı ve ekran verdi şimdilerde çok olmasada oyundan çıkarken alt f4 atınca ekran bir anda donuyor sonra her şey donuyor iki...
  4. A

Dumbell Set Önerisi önerisi

yeni başlayacağım maks 1.5 k falan butceye dumbell seti lazım hem gögus barı olanlardan
  5. A

Profil Dizayn için yardım

https://steamcommunity.com/profiles/76561199180366039/ profilime ne alabilir arkaya 10k puan var bu temaya uygun prfoil remine ve mini profile uygun arka plan
  6. A

CS2'DE KASALARIN FİYATI ARTICAK MI?

Herkes kasalar durdur 0.50centlik olanlar bile 2-3 dolar olucak dediler doğrumu
  7. A

Dün Hitman Absolition Aldım Fakat açılmıyor

Aldığım hitmanin yanında birde sniper challenge gelmiş ikisinide yukledim fakat sonrasında açılırken yürütülebiir güncelleme falan diyor ikiside açılmıyor açmayı denedikten sonrada steamimi kapatıyor tekrar açarken 3-4 kere tıklayınca açılıyor ve steam g+ncelleniyor diyor bide hesaba tekrarda...
  8. A

İşlemci Sıcaklığı normal mi?

işlemcim ryzen 5 7500f ve kule tipi soğutucu olan dark freezer x123 var mafia the old countryde max 72 ortalamada 69-71 di sizce sıkıntılımı yoksa iyi mi? termal macun çok az dı herhalde montaj sırasında bir aksilikten dolayı
  9. A

Steam profilimi nasıl güzel bir hale sokarım

çizim ekledim ama burada gözükmüyor 2900e yakın puan var ne yapabilir siyah tonlar olabilir veya mor
  10. A

Oyunum İçin Psikoloji Kitabı Önerisi Lazım

yapacağım bir oyun var ve bu oyundaki karakterlerden bir kaçı için lazım oyunda defineci bir yaşlı adamı kaçırıp yaşlı adamı zorla torunun ruyakarına sokup onuda bu işe sokup ana karakterimiz olan definecinin torunuyuz bunları bu işe sokan ruhani bir varlıktr bu varlığı ve defineci dede için...
  11. A

QBTorrentden oyun indirmek zararlımı?

qbtorrenten oyun idirsem zararlımı fitgirl sitesinden pc minig gibi veya dosya çalımı falan olurmu pcmin herhangi bir zararı olurmu
  12. A

Ekranda bir anda resetleme yazısı geldi ve pc kapanıp açıldı

bi anda siyah ekran oldu ve yazılar vardı sadece reset yazısını gördum ve sonra pc kapanıp açıldı
  13. A

Fps Dususu Sorunu Nasıl duzeltırım

Sistemi dizel 1-2 ay oldu ilk kurduğumda sistemi cs2 de ort en yuksek ayaralrda ort 300 kusurlu bişeyler alırken şimdi 180-130 arası dolasıyor aynı şekilde fps değerleri aynı olmasada valorant minecraft gibi oyunlarda da dusus yasandı ekran kartı:Sapphire Nitro+ RX6700XT işlemci:Ryzen 5 7600
  14. A

Yardım Fps Dususu Sorunu Nasıl duzeltırım

Sistemi dizel 1-2 ay oldu ilk kurduğumda sistemi cs2 de ort en yuksek ayaralrda ort 300 kusurlu bişeyler alırken şimdi 180-130 arası dolasıyor aynı şekilde fps değerleri aynı olmasada valorant minecraft gibi oyunlarda da dusus yasandı ekran kartı:Sapphire Nitro+ RX6700XT işlemci:Ryzen 5 7600
  15. A

1K veya 500 TL'ye gamepad önerisi

guzel kalıtelı kablosuz bısey bulunabılırmı cok fazla kullanmıycam arada sırada hikayeli oyunlar için belki bide pes fifamsı oynarım
  16. A

Ekran siyah kalıyor donuyor

Bazen bir oyundan cıkarken alt f4 attıktan sonra ana ekran siyah kalıyor ve yan ekranda ise video hareket ediyorsa ekran donuyor ses devam ediyor ekran kartım sapphire nitro+ rx 6700xt
  17. A

Yardım Maks 3 veya 3.5kya Kablosuz Kulaklık Önerisi

Maks Bütçem 3.5 k falan zorlarsam oda normalde 3k güzel kaliteli esnek çıkarılabilir mikrofon vb özellikli
  18. A

Gaming Gecesinden Hangi Kulaklık Alınır

maks. 3k bütçem zorlasam 3.5k anca [H3 id='URLhttpswww.incehesap.comsteelseriesSteelserieURLs+Articks+Nova+5+Belki+dermi+veya+alnabilecek+gzel+kablosuz+daha+ncelikli+olarak+nerirmisiniz']Steelseries Articks Nova 5 Belki düşermi veya alınabilecek güzel kablosuz daha öncelikli olarak...
  19. A

JBL Quantum 350 Wireless Alınır mı?

maks bütçe 3 oyun agırlıklı kullanıcam kablosuz almam şart çünkü rahatlık açısından serbestim kabloluda alan daralıyor sizin öner diğiniz varsa atarmısınız
  20. A

Bu Kulaklılar Alınır Mı? İyi mi?

[H3 id='Mchose+V9+Pro+HW-V9-5+Beyaz+7.1+KabloluKablosuz+Kulak+st+Oyuncu+Kulakl']Mchose V9 Pro HW-V9-5 Beyaz 7.1 Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı[/H3] https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-mchose-v9-pro-beyaz-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1140666353.html...
Geri