Arama sonuçları: *

1. A

Akıllı Tahta Biosa Atıyor ve Sonra Siyah Ekran Veriyor

akıllı tahtanın yandaki sata ssdisini çıkarıp tak yaptığımızda açılınca biosa atıyor ve biosda gelişmiş ayarlarda ssd yapılandırması diyincede ssd takılı değil diyor ssdye mi bişey oldu veya temasmı etmemiştir kaydet ve çık diyom siyah ekran veriyor veya çıkış yap diyorum yine siyah ekran veriyor
  2. A

Temu'dan Aquapro VC9390 halı ve koltuk yıkama makinesi alınır mı?

https://www.temu.com/tr/-vc9390-halı-ve-koltuk-yıkama-makinesi-7m-kablo--taşınabilir-tasarım-g-603738148276434.html?_oak_mp_inf=ENKR9u6Lo4kBGhhiZXN0X3NlbGxlcnNfbGlzdF9lcnN4YWwg0sfUvNEz&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg-eu.kwcdn.com%2Flocal-image%2Fs174%2F20195053bec%2F2aaaf157-bdae-4d9e-b1bd-95bf...
  3. A

350Tlye En f/p Mouse Önerisi

çok bi oyun oynnamıyacak kendim için değil başka biri için bi sistem topladım güzel bi mouse önerisi lazım
  4. A

Çözüldü✓ 10-15K'ya 2.EL Toplama PC Tavsiye

yardımcı olabilicek var mı ekran kartı olarak arkadaşımdan gtx 1650 zotac gaming marka var 2k dedi sadece termal macunu değişmiş başkada bir şeyi yok
  5. A

Çözüldü✓ GIGABYTE A620M H ANAKART BIOS GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Anakartı 5 ay önce aldım ve hiç bir şeye ellmeden kullandım mhz veya expo şuanlarda csde 80 fpsleri görüyorum 200 üstüne çıkamıyor nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum sorunsuz yapmak istiyorum Ekran kartı:RX6700XT İşlemci:R5 7600 Ram:Viper 1x16 gb 6000mhz cl30
  6. A

Maksimum 45.000 TL'ye en F/P sistem ÖNERİSİ

Sistem arkadaşım için kendisi Valorant CS gibi FPS oyunları oynayacakmış Valorant'ta da 600 FPS gibi yüksek bir değer istiyor. SSD falan 1 TB olursa daha iyi olur.
  7. A

2 bin TL'ye en F/P klavye önerisi

Klavye TKL veya %60 olanlardan istiyor. Güzel gözüken, FPS oyunları için iyi tepki veren falan filan işte. Kablosuz olursa daha iyi olur.
  8. A

Bu Sistem Nasıl Alınır mı?

https://www.incehesap.com/nova-fusion-oem-paket-fiyati-76118/?hsu=1797318,1797321,1797324,1797402,1923336,2093062,2482692 değiştirdiklerim: Lexar 1TB ssd seçtim İşlemci Soğutucu ise cooler master hyper 212 şeçtim Kasyı segotep akvaryum seçtim Ram ise Patroit viper yaptım bu değişiklerlerle...
  9. A

50-55K'ya monitör dahil en iyi fp hazır veya toplamalı bir sistem var mı?

monçtör dahil yani bütçeye dahil 50k falana kalıyo pcye. sağlam güzel fps verecek bir şey lazım
  10. A

Evde ağırlıksız vücut yapılabilir mi?

16 yaşındayım, 56-58 kg kilo, 1.78-80 boyum var. Evde ağırlıksız kaslarımı büyütmek ve geliştirmek istiyorum. Haftada 4 gün olarak ayırdım 1'er saat olacak şekilde ama hangi kası hangisiyle yapacağımı bilmiyorum ve gögüs, karın, omuz, sırt, kol, bilek, bacak falan filan işte belki 1-2 ay içinde...
  11. A

UBISOFT İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Valhalla Assassin's Creed Odyssey Bu oyunlar toplam 525 tl tutuyor ve HOLIDAY kodunu kullanabilmek için 20 dolarlık sınır yanı 850 olması gerek hikayeli güzel aksiyonda var olan güzel sıkılmadan oynayabiliceğim oyun önerir misiniz?? SADECE UBISOFT...
  12. A

Göz Koruyucu Gözlük Önerisi

Günde ortalama olarak 3-5 sat aralığında değişen bilgisayara bakıyorum gerek oyun olsun gerek yapacağım araştırmalarda dahil olarak bazı haftasonları ise 10 saate çıkabiliyor bir oyunu bitirebilek için bunun içi gözümde gece 10-11 e doğru bir ağrı hissi oluyor bu durumdan korunmak için göz...
  13. A

Fps Düşüşü ve Bir Kaç Hata

öncelikle pcyi temmuz ortasında topladım rx 6700xt sapphire nitro+ markası işlemci amd ryzen 5 7600 nedense bi kaç defa pc yi açtıktan sonra 1-2 dk sonra ekran kartı çalıştı ve ekran verdi şimdilerde çok olmasada oyundan çıkarken alt f4 atınca ekran bir anda donuyor sonra her şey donuyor iki...
  14. A

Dumbell Set Önerisi önerisi

yeni başlayacağım maks 1.5 k falan butceye dumbell seti lazım hem gögus barı olanlardan
  15. A

Profil Dizayn için yardım

https://steamcommunity.com/profiles/76561199180366039/ profilime ne alabilir arkaya 10k puan var bu temaya uygun prfoil remine ve mini profile uygun arka plan
  16. A

CS2'DE KASALARIN FİYATI ARTICAK MI?

Herkes kasalar durdur 0.50centlik olanlar bile 2-3 dolar olucak dediler doğrumu
  17. A

Dün Hitman Absolition Aldım Fakat açılmıyor

Aldığım hitmanin yanında birde sniper challenge gelmiş ikisinide yukledim fakat sonrasında açılırken yürütülebiir güncelleme falan diyor ikiside açılmıyor açmayı denedikten sonrada steamimi kapatıyor tekrar açarken 3-4 kere tıklayınca açılıyor ve steam g+ncelleniyor diyor bide hesaba tekrarda...
  18. A

İşlemci Sıcaklığı normal mi?

işlemcim ryzen 5 7500f ve kule tipi soğutucu olan dark freezer x123 var mafia the old countryde max 72 ortalamada 69-71 di sizce sıkıntılımı yoksa iyi mi? termal macun çok az dı herhalde montaj sırasında bir aksilikten dolayı
  19. A

Steam profilimi nasıl güzel bir hale sokarım

çizim ekledim ama burada gözükmüyor 2900e yakın puan var ne yapabilir siyah tonlar olabilir veya mor
  20. A

Oyunum İçin Psikoloji Kitabı Önerisi Lazım

yapacağım bir oyun var ve bu oyundaki karakterlerden bir kaçı için lazım oyunda defineci bir yaşlı adamı kaçırıp yaşlı adamı zorla torunun ruyakarına sokup onuda bu işe sokup ana karakterimiz olan definecinin torunuyuz bunları bu işe sokan ruhani bir varlıktr bu varlığı ve defineci dede için...
Geri