Arama sonuçları: *

• Users: Saturwn_08
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Windows açılırken goruntu gıdıyor

başlıkta dedıgım gıbı wındows açılırken goruntu gıdıyo bıosdada aynı açılınca sorun olmuyo ama işlemciye takılıysa bıos ve wındows takılma doma yapmıyor sizce neden (il açtıgımda ekran kartı tanımıyordu wındows kurulucna tanıdı)
  2. S

Bluetooth hoparlör önerisi

hoparlör alamya karar verdim net ses ve güzel bas veren hoparlör önerirmisinz bütçe 3 k aklımda xiaomi outdoor modeli var 30 wat mono bir hoparlor başka öneriniz varmıdır
  3. S

Yenı pc aldım ve sürekli goruntu gıdıyorr

merhaba öncelikle pc aldım ıtopyadan pc açılırken yada bıosdayken eğer hdmi ekran kartındaysan sureklı kopuyo yeşil ekran gelıyo gıdıyor ama hdmi işlemcideyse biosda ve açılırken goruntu sabıt pc açıldıktan sonra 4k oyun vs oynuyorum goruntu gıtmıyo donmuyo atmıyo sadece açılırken ve bıos...
  4. S

Yeni pc alacağım tavsiye

https://www.tebilon.com/amd-7500f-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-a620m-h-500gb-ssd-kingston-16gb/ bu sistemi almayı düşünüyorum daha uygunu bu ozellıkde yok sanırım
  5. S

Yenı pc alacağım tavsiye

merhaba ilk bilgisayarım olcak 34 33 k butcem var ne onerirsiniz
  6. S

Yenı psu alıcam tavsıye ve soru

[H3 id='Enermax+Revolution+D.F.+X+1650W+80+Gold']Enermax Revolution D.F. X 1650W 80+ Gold [/H3] bunu alamyı dulunuyorum baya ılerıye donuk sıstem toplıcam fıyatı goz onunde bulunduurusak muadılsız butcem bırazdaha çıkar 10 k vs olur bunu alımmı yoksa 10 k lar dah farklı bırlşey alımmı
  7. S

Hyte y70 için kasa fanı onerısı

öncelıkle merhaba hyte y 70 touch beyaz model bır kasam var bu sısteme hangı fan gıder
  8. S

Merhaba park halıdne çarpma kasko

park halınde arabaya çarpmışlar tek bır yerde kamera var oda goruntulerı savcılık kararı olmadan vermıyo kasko şırketıne durumu bıldırdık 1 hafta oldu hala exper yok ortada sadece far tamır yada değiş cek 1 parça lokal olcak 2 parça vernık boya kasko şirketı kamerayla uğraşırmı savcılık kararıyla vs
  9. S

Yenı pcim için 9070 xt alacagım

9070 xt alacagım çunku 5070 ti la aynı performansı sergılemekte sizce hangı marka 9070 xt alayım
  10. S

Discord baglantı sorunu

[H3 id='nceden+1.1.1.1+++1.1.1.0+dns+ile+discorda+giril+yapabiliyordum+ama+bugun+yapamyorum+sanrm+discord+bu+dns+engelled+onercegnz+dns+varmdr']önceden 1.1.1.1 1.1.1.0 dns ile discorda giril yapabiliyordum ama bugun yapamıyorum sanırım discord bu dns engelledı onercegınız dns varmıdır [/H3]...
  11. S

21000 TL'ye Direksiyon Seti Tavsiyesi

öncelıkle merhab 1 ayın sonun g29 dıreksıyon setımı sattım ytenı dıreksıyon setı arayışdayım 21 k ya kadar guzelk kayışlı sıstem arıyorum t300 rs gt var aklımda ama daha ıyısı varsa bıraz daha ustune çıkabılırım sizce ne alayım
  12. S

Sizce hangi kasayı alayımm

[H3 id='ASUS+ROG+Strix+Hyperion+GR701']ASUS ROG Strix Hyperion GR701[/H3] [H3 id='HYTE+Y70+Touch']HYTE Y70 Touch[/H3] mı laıym ıkısıde hoşuma gıttı
  13. S

Pc toplıcam yardım lazım

kasa hyte 70 touch ekran kartı 9070xt işlemci 7 78003d anakart aorus 870 elite buna psu güç kaynagı önerırmısınız ççok pahalı olmasın
  14. S

Yenı pc ıçın ışlemcı arıyorum

sizce 78003d mi 9700x mi arada nerdeyse 1.5 k var veya farklı bır model onerırmısınız
  15. S

Yenı pc otplıcam kasa dı gorunuş olarak heybetlı olsun ıstıyorum

öncelıkle merhabalar yenı pc toplıcam ve bıraz dış gorunuşe öenm veren bırıyım aklımda ıkı tane kasa var biri [H3 id='HYTE+Y70']HYTE Y70[/H3] diğeri [H3 id='ASUS+ROG+Strix+Hyperion']ASUS ROG Strix Hyperion[/H3] ikisi de sağlamlık olsun vs çok ıyı kasalar gerçekten ıkısınınde bırıbırıne kıyasla...
  16. S

Pc toplıcam anakart önerisi

12 16 k butcem var ne onerırsınız
  17. S

Sistem toplıcam anakart tavsiyesi

12 16k arası butcem var aklımda msi x870E modelı vardı ama AM5 kısmında msi herkes gommekde fakat gaming gen tr de bır abıye sordugumda önerdi bir sorun çıkmaz dedı sizin önerileriniz nedir
Geri