Arama sonuçları: *

• Users: Jenisary
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Yayında Sorun Lütfen Yardımcı Olun

Sistemimin Ana Parçaları: Intel Core i5 9400F Sapphire Radeon RX580 NITRO+ 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 16 GB 2666 Mhz Ram Bu sistem ile Twitch de https://www.twitch.tv/jenisary Linkinde yayın yapıyorum. 900p ve 4500 ile 3200 bitrate ararsında rahat bir yayın oluyor Yayınımı Ekran Kartından...
  2. J

2000 TL Ultra Sistem

Durumu olmayan bir arkadaş için ortalama güçte ama birazda iyi olacak bilgisayar toplamak istiyoruma ama doların fiatı yüzüne bilinen marka modellerde 4000 tl altına imkansız gibi bişi. bunu üzerine biraz araştırma yaptık arkadaşlarla ve şu parçalar ile 2000 tl ye oyun fps değeri olarak çok iyi...
  3. J

Yardım sapphire rx 570 çift ekran olmuyor

Bilgisayarımın normalde MSI RX 570 Gaming X 4G vardı onu 2 monitör kullanıyordum ama sorundan dolayı garantiye yollamak zorunda kaldım. Kendi Ekran kartım garantide olduğu için elimde geçici olarak bulunan sapphire rx 570 var onu kullanıyorum. Tek monitör kullanırken herhangi bir sorun yok ama...
  4. J

90Derece Ekran Kartı

Sistemim Ana Kartım Biostar H310Mhp İ5-9400f 8Gb/2666 Ram Msi radeon rx 570 gaming x 4gb Oyunlarda Herhangi Fps Sorunu yaşamıyorum İşlemci Sıcaklığı Ve Kullan değerleri Çok Normal Ekran Kartına Gelince Kullanımında Bir Sorun Yok Ama Sıcaklık Ortalam 75-85 arası ve hatta yeri geldiğinde 90...
Geri