Arama sonuçları: *

1. Ü

İş bulduğunu iddia eden insan kaynakları güvenilir mi?

Arkadaşlar, iş bulduğunu iddia eden insan kaynakları oluyor. Bunlar güvenilir mi acaba? Örnek ilan atayım: https://tr.indeed.com/q-home-office-almanca-is-ilanlari.html?vjk=48d6aa2243f9ee25
  2. Ü

Muğla Bodrum'daki ev kira fiyatları neden bu kadar pahalı?

Muğla Bodrum'daki ev kira fiyatlarına bakıyorum, aşırı pahalı. Neden böyle?
  3. Ü

Muğla Bodrum'da yaşanır mı?

Bodrum'daki bir otelle konuşuyorum ve kabul alma ihtimalim var. Bodrum'daki kira fiyatlarına bakıyorum, çok pahalı. Sizce Bodrum'da yaşanır mı? Bodrum'da yaşayan var mı?
  4. Ü

IPhone'nin Avantajları ve Android Karşılaştırması

En iyi telefon iPhone cihazlardır arkadaşlar çünkü ne virüs girme derdi var ne de yavaşlık sorunu. Telefonları çok hızlı ve güncelleme desteği de uzun süre götürüyor. Tasarımı da hoş, kamerası da iyidir. Android iyi değildir.
  5. Ü

Ne yaptığı belli olmayan kız arkadaş

Benim için önemli bir konu ve danışacak yerim de olmadığı için buraya sormaya karar verdim. Ciddi cevaplar verirseniz benim için çok iyi olur. Ne yapacağımı bilemiyorum. Geçen sene bir kız arkadaşım vardı ve davranışları çok tutarsızdı. Seni hiçbir zaman bırakmam, sen beni bıraksan da ben seni...
  6. Ü

Xiaomi Redmi Note 10 Pro "güne bir müzikle uyanın" bildirimi

Arkadaşlar selamlar. Bir sorunum var: Sorunum, Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihaz kullanıcısıyım. Bir sabah uyandım ve karşıma doğrudan bu bildirim çıktı. Sizde de öyle oldu mu acaba?
Geri