Arama sonuçları: *

• Users: kelkenan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kelkenan

Çözüldü✓ Lol oynarken mouse takılıyor

Dostlar sadece lol oynarken bu sorunlar karsılasıyorum, kullandığım mouse atk x1se sürücüleri güncel ekran kartının da sürücülerini tekrar kurdum güncel vsync etkinleştirdim her yolu denedim aygıt yöneticisinden usb nin güç yöneticisini ayarlarını yaptım usb 3.2 ye de taktım 2.0 a da taktım bir...
  2. kelkenan

20-25K butceye en mantikli laptoplar

Hem oyun hem de üniversite için bu fiyat bandına pek öneri bulamadım sitede, hoşunuza giden modelleri ve fiyat performans ürünleri buraya atın lütfen
  3. kelkenan

Mouse sol tik sorunu

Arkadaşlar atk x1 se model bir mouse satın aldım daha 3 4 gün belki oldu(forumdan öneri alıp almıştım) ama şöyle bir sorun var bazen sol tık çok nadiren de olsa ilk basışta basmıyor fps oyunlarinda bu cidden büyük bir sorun oluyor cozum için usb 2.0 dan 3.2 ye taktım fakat pek bir şey değişmedi...
  4. kelkenan

1.5k civari mouse yardim

Mouse tutusum o anki rahatlığına bağlı olarak değişiyor yani çok da önemli değil farketmez, Mousenin büyüklüğü de çok önemli değil ortalama bir şey olsa yeterli Vxe r1 Attack shark r1 Bu iki mouseyi inceledim ama vxe r1 e daha yakınım sizce ne yapmalıyım veya ekstra olarak ne önerirsiniz
Geri