Arama sonuçları: *

1. H

Pc için hoparlör önerisi 1K bütçe ile

Merhaba 1K bütçem var masaüstü PC için hoparlör arıyorum sadece cızırtı olmasın çünkü çoğu cızırtı yapıyor benim şu anki hoparlör bile cızırtı yapıyor durduk yere sinir ediyor bana önerbilir misiniz ve ses kartı gerekli mi anakartım: Gigabyte H610M h V2 DDR4.
  2. H

2000 TL bütçe ile oyuncu kulaklık önerisi

Merhaba bütçem 2000TL var oyuncu kulaklığı arıyorum PC için araştırmalar yaptım ama düzgün bulamadım çok çeşit var 2100 TL alınabilecek en iyi oyuncu kulaklığı nedir ve ses kalitesi çok önemli hikayeli oyun tarzı oynuyorum genelde mikrofon kalitesi temiz olsun bana önerebilir misiniz?
  3. H

Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt sorunu "ACPI\INTC1056\2&DABA3FF&0"

Merhaba. Bilgisayarı yeni sıfırlamıştım, driver kuruyordum bu çıktı. Görselde görebilirsiniz. Ana kartım Gigabyte H610M-H V2 DDR4. işlemcim i5-12400F. Forumda benzer konular vardı tam anlayamadım bana detaylı yardımcı olur musunuz?
  4. H

Bıos güncellerken "BIOS ID check error" sorunu

Merhabalar GIGBYTE h610m h v2 ddr4 anakart kullanıyorum(aşağa foto kodum ) bios güncellerken "BIOS ID check error" sorunu çıktı bios buradan indirdim https://www.gigabyte.com/Motherboard/H610M-H-V2-rev-10/support#dl rufus ile biçimlendirdim fat32 olarak
Geri