Arama sonuçları: *

1. stalkerreborn

Epomaker HE75 MAG İçin Türkçe Tuş Takımı

Epomaker HE75 MAG İçin Türkçe Tuş Takımı Almak istiyorum fakat hangisi uygundur bilemedim. Yardımcı olabilirmisiniz? Harflerin altından ışık geçerse iyi olur.
  2. stalkerreborn

%100 Manyetik/Mekanik Klavye Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/718585/epomaker-he75-mag-black-purple-gateron-magnetic-white-manyetik-switch-8k-hz-hall-effect-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/ + Numpad alıp yoluma bakacaktım ama öncelikli olarak maynetik veya mekanik olarak %100 klavye...
  3. stalkerreborn

1 aydır aldığım ürünleri yollamıyor

Merhabalar makinekapında dan aldığım ürünlerin 3de 1i gelmedi. Bu da ödememin toplamda yarısı fiyatında olan ürünler. Bu durumda iletişim kurduğumda stok sorunu çekiyoruz. Ne zaman gelir bilmem. İade edelim cevabı aldım. Fakat ürünlerin fiyatı yükseldi ne yapmam lazım. Kupon tanımlayalım ucuza...
  4. stalkerreborn

Havit Gamenote H2037D Arkamdaki sesleri duyamıyorum.

Havit Gamenote H2037D Arkamdaki sesleri duyamıyorum. USB RGB aydınlatma için ama jack girişleri direk anakarta takılı. Arkamdaki adım seslerini duyamıyorum. Çözemedim. Anakartım B850-F. Realtek Audio Console kurulu. Herhangi bir uzamsal ses açık değil.
Geri