Arama sonuçları: *

• Users: Canylshd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Arkadaşlar yardım edin

2500tl bütçem var bi mikrofon alacagım fifine k669b ile k669b pro condenser arasında kaldım sizce hangisi alınmalı yardım edermisiniz
  2. C

Resident Evil 4 Remake Puzzle Yardımı

Arkadaşlar resident evil 4 remake de puzzle ye geldigimde puzzleyi yapamıyorum bilgisayarda ne yapmalıyım
  3. C

CORSAİR HS65 KULAKLIK CALISMIYOR YARDIM

Kulaglıgım Corsair Hs65 telefona bağladığımda calışıyor fakat bilgisayarda çalışmıyor fakat kulaklığın mikrofon kapatma sesi vs. geliyor LÜTFEN YARDIM EDİN
  4. C

ARKADAŞLAR KULAKLIGIM CALIŞIYOR AMA SES YOK ACİL

Kulaklıgımın Modeli Corsair HS65 calısıyor eminim cünkü mikrofonu kapatılınca cıkan ses vs. cıkıyor fakat cihazdan ses gelmiyor Ayrıca Aygıt Özelliklerine Baktım Ve Olaylarda Cihaz Ayarları Gecirilmedi Diyor Ne Yapmalıyım LÜTFEN ACİL
  5. C

Yardım edebilecek var mı

Mouseyle nereye tıklarsam düzenliyo mesela bu konunun altına mesaj gelirse mesaja tıklayınca bi cizgi varya o cıkıyor mesela
  6. C

Arkadaşlar belki yardımım dokunur

Bazen mikrofonunuzun sesi durduk yere azalıyor hiçbiryerde görmedim eğer uygulamaların değiştirmesi yada otomatik olarak %80 e vs. düşmesi kapalıysa google yada opera hangisini kullanıyorsanız [H3 id='Disable+Automatic+Gain+Control-v2']Disable Automatic Gain Control-v2[/H3] bu eklentiyi ekleyip acın
  7. C

Güncelleme Sonrası Boş Hafıza Azaldı

Arkadaşlar ben windows 11 e 24H2 güncellemesi yaptım bilgisayar acıldığında 80gb boş yer 47gb olmuştu bi sıkıntı var mıdır
  8. C

Arkadaşlar Anakartımda Uygun Giriş Varmı

Anakartımın Modeli [H3 id='MSI+Pro+H610M-E+Intel+LGA1700+DDR5+Micro+ATX+Anakart']MSI Pro H610M-E Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX Anakart [/H3] ama hdd için giriş bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  9. C

Arkadaşlar kulaklığımdaki lekeyi nasıl temizlerim

Arkadaşlar benim Corsair HS65 Kulaklığım var ve leke bulaştı tahminimce noodle Bi Türlü Çıkaramadım Yardım Edin Ya
Geri