Arama sonuçları: *

• Users: aleep
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Ryzen 5 9600x'e sıvı soğutma tavsiyesi

işlemcim 9600x ve kasam frisby cx-501 normalde kule tipi 120mm hava soğutmam var hiçbir sorunum da yok açıkçası ama kasam büyük anakartım atx olunca kasam boş kaldı doldurmak için 360mm tercihen beyaz bir sıvı soğutma arıyorum fiyat 10'u geçmezse iyi olur benim için sadece kasamı doldurmak...
  2. A

Ryzen 5 9600x Cinebench testi ve sıcaklık normal mi

dostlar merhaba cpu'ma ufak hız aşırtma yapmıştım 3dmark cpu testinde overclock olmadan peak 78 derece görmüştü daha sonra, overclock haliyle yine 3dmark cpu testinde 85'e kadar çıktı ama şimdi cinebench testinde overclock haliyle peak 95.2 derece gördüm normal mi? boşta genelde 40-50 oyunlarda...
  3. A

RX 9060 XT furmark ve 3dmark test sonuçları iyi mi?

3dmark ve furmark testinden pek anlamadığım için size soruyorum dostlar yorumlarınızı bekliyorum. ve ayrıca 3dmark 40fps gelmiş bunu nasıl yorumlayabiliriz veya oyun içi performansında bunun karşılığı nedir?
  4. A

40 bin liraya aldığım sistem değer mi?

dostlar merhaba öncesinde de tavsiye için konu açmıştım, dünkü incehesap gaming gecesinden 41bin liraya şöyle bir toplama bilgisayar aldım bir çok parçasını ben kendim değiştirdim. sizce uyguna mı geldi yorumlarınızı bekliyorum. sadece psu’dan pek memnun değilim.
  5. A

R5 7600X + RX 9060 XT'li sistem tavsiyesi

dostlar merhaba 40bin bandında bütçe ile sistem toplayacağım araştırdım ettim ve şöyle bir sistem toplamaya karar verdim yardımcı olabilir misiniz? ASrock AMD Radeon RX9060 XT Challenger 16GB OC GDDR6 128Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı1 18.959,00 TL AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz 6 Çekirdek 38MB...
Geri