Arama sonuçları: *

• Users: mse1351
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ryzen 5 3600'e 800 TL'ye kadar hava soğutucu önerisi

İşlemci ryzen 5 3600, 45w ı geçtigi gibi 70 i geçmeye basliyor böyle biraz daha yüksek wattlarda tutabilen bütçe ve üstüne önerilerinizi bekliyorum.
  2. M

MONİTÖRÜM 4 KÖŞEDEN DARALDI

Şu anki monitörüm Gigabyte GS25F2A HDMI ile bağlı, eski bir monitörüm var onu da kullanmak ıstedım ve VGA dan DVI'a dönüştürücü aldım. Kullandığım ekran kartı RX 580 monitörlerin ikisini de açınca birisi kapanıyordu sonra bir şekilde onu hallettikten sonra ayarlama yaparken ana monitörüm 4...
  3. M

7500 TL ye kadar koltuk önerisi

Fiyatının tam hakkını veren oyuncu koltuğu önerilerinize açığım.
  4. M

5000 TL Limit Monitör Önerisi

Limitim 5000 üstüne çıkamıyorum maalesef, önerebileceğiniz ya da indirim gelebilir dediğiniz monitör tavisyelerinizi bekliyorum. 244F ile 256f monitörlere bakıyorm fiyatların arasında çok fark yok, ancak limitim yetmiyor bonus karta peşin fiyata taksitli şekilde tavsiyelerinize açığım.
  5. M

MSI A520M-A Pro Bios Problemi

Merhabalar, Dün hiçbir problem yoktu. FACEIT indirmiştim ve bunun için Secure Boot ve gerekenleri anakart üzerinden açmıştım. Bugün ise MSI Afterburner üzerinden ekran kartımın watt değerlerini göstermemesiyle başladı. Ekran kartının driver programından da baktığımda watt değerleri...
  6. M

MSI A520M-K PRO Anakart Bios'unda İşlemci İlk Bios Desteklemesi

Merhaba bu konu hakkında bilgim yok anakart uyumluluk yerini gezinirken işlemci anakartın ilk çıkan biosunu uyumluluk olarak gösteriyor. Bunun çıkmasının sebebi anakart ve işlemci aynı anda çıkması mı yoksa işlemcinin sadece o biosu desteklemesi mi?
  7. M

Hangisini seçmeliyim rtx 4060, rtx 5060, rx 9060

Merhabalar, 14-15 arası bütçem var 4060 alsam parama yazık olacağını düşünüyorum 5060 8 gb alınması da önermiyordu kimse ne yapacağıma karar veremedim rx 9060 xt de aynı fiyatlarda sizce ne yapmalıyım hepsi 8 gb fazla üstüne çıkartamam bütçeyi sizlerin tavsiyesini bekliyorum bir de bu 5060 ve...
Geri