Arama sonuçları: *

• Users: frkntk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

ACİLL 4.500 TL MONİTÖR

Çoğunlukla fps oyunları oynıyorum ıps panel olsa güzel olur en fazla 4.700 TL'ye çıkabilirim acil yardım bekliyorum şimdiden yardımcı olan herkese teşşekürler
  2. F

FREEDOWS MASAÜSTÜ PC YE WİNDOWS 11 KURAMIYORUM ACİLLL YARDIM(AMD)

Arkadaşlar selamlae masaüstü pc ye windows 11 kurarken kurma ekranı geldiği zaman usbinin içindeki dosyaları görmüyor biostan kontrol ettiğim zaman hem ssdiyi hemde flashı görmesine rağmen windows dosyalarını göstermiyo ve boş diyor çok acil yardıma ihityacım var(işlemcim amd 7600)
  3. F

27 inç 8 bin tl acill monitör önerisi

Selamlae başlıkta yazdığı üzere bütçem çok üst düzey bir şey önerilemsiği sürece maalesef sekiz bini geçemez ayrıyeten rampage in klavye+mouse setleri var oldukça ucuz tabii ki bir swtichli klavye performansı beklemiyorum fakat sizce alınır mı önerilerinizi bekliyorum
  4. F

3000 tl en az ℅68 boy gaming klavye arıyorum

Selamlar hem fps oyunlarında hemde diğer işlerimde beni üzmicek klavye arıyorum abartı şekilde olmazsa sesli olmasında sıkıntı yok bütçem biraz esnetilebilir klavye+mouse+kulaklık için 6 bin tl ye yakın bütçem var mouse ve kulaklık önerizide beklerim
  5. F

32 inç 2k 180 hz monitör önerisi ACİLL!!

Arkadaşlar yeni sistem topluyorum henüz kasa belli değil ama 40.000 45.000 tl arası olcak bu kasa için monitör arıyorum çoğunlukla ps ve hikayeli oyun oynadığım için 32 inç(curved) 2k 180 hz bütçem 10.000 tl yardımlarınızı bekliyorum
Geri