Arama sonuçları: *

• Users: TheburuQ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TheburuQ

Öneri %75-80 Klavye önerisi

Önceden Akko 5075S kullanıyordum. Resmini koyuyorum. Gateron Sarı switch'ler kullanıyor. Kablolu bir klavye. 17 Eylül 2023'te 2.324 TL'ye satın almıştım. Bu klavyeyi kardeşime verip, kendime yeni bir klavye almak istiyorum. Yine %75-80 (F tuşları olacak, Yön tuşu olacak, Numpad olmayacak)...
  2. TheburuQ

Abdullah Abinin paylaştığı sistemi aldım

S.a, Abdullah abinin paylaştığı sistemi 10 taksite 56000'e aldım. Sizce doğru bir karar mı? alınır mıydı? https://www.instagram.com/stories/donanimarsivi/3783334631601649099/
  3. TheburuQ

Papara'da Para Çekme Kısıtlaması Kaldırıldı!

Biliyorsunuz Papara kapatılıyor. Bu yüzden işlem yapma engeli koymuşlardı. Şu anda "para çekme kısmında" engel kalkmış durumda. Papara'da kalan paranızı, önceden eklenmiş banka hesabınıza çekebilirsiniz. Not: Önceden banka hesabınız ekliyse sorunsuz para çekilebiliyor. Kaynak: Direkt kendim...
  4. TheburuQ

CS2'de FPS'im Çok Düşük

CS2'de yoldaş oynuyorum. FPS'im 70-90 arasında geziyor. 4:3 düşük ayarlarda oynuyorum. Bazen ölüm maçında dust2'de 40 fps aldığım oluyor. Valorant yada rocket league'de oynuyorum, bu oyunlarda hiçbir sorun yok. Bilgisayar özellikleri: RX 5600 XT 6GB(az bişe frekans artırılmış), Ryzen 5 5600, 16...
  5. TheburuQ

40k Robot Süpürge Önerisi

40.000 TL'ye alabileceğim en iyi robot süpürge hangisidir? Marka olarak roborock ve xiaomi öneriyorlar. Parça kalitesi ve tamir vs. parçaları daha çok bulunuyormuş.
  6. TheburuQ

40K PC ÖNERİR MİSİNİZ?

40K PC ÖNERİR MİSİNİZ?
  7. TheburuQ

30K PC Önerir misiniz?

Merhaba, 30.000 TL bütçem var. Hazır sistem almak istiyorum. Ne önerirsiniz? PC'de oyun fln oynuyorum. Genel kullanım için.
  8. TheburuQ

Öneri Domain ve Hosting hizmetini nereden alabilirim?

Merhaba, Ürünlerimi tanıtabileceğim, ilan tarzında bir web sitesi kurmak istiyorum. Bu konuda acemiyim. "Domain" ve "Hosting" almam gerekiyormuş. Bunları nereden satın alabilirim? Güvenilir ve uygun fiyatlı bir yer önerebilir misiniz?
  9. TheburuQ

29.500 TL BU SİSTEM ALINIR MI? Rtx5060 - i5 14400f

Bu sistem 29.500 e alınır mı? Önereceğiniz sistem var mıdır? https://www.itopya.com/dragon-5060-v4-intel-core-i5-14400f-msi-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-_h30247
  10. TheburuQ

TELEFON EKRAN KORUYUCU

Samsung Galaxy S25 için telefon ekran koruyucu önerebilir misiniz?
  11. TheburuQ

Öneri Galaxy S25 İçin Telefon Kılıfı Önerisi

Samsung Galaxy S25 telefonum için Kaliteli, çok pahalı olmayan düzgün bir iki tane kılıf almak istiyorum. Önerebileciğiniz marka&satıcı veya ürün var mıdır?
  12. TheburuQ

S25 için Şarj Adaptörü önerisi

Selamün Aleyküm, arkadaşlar yeni telefon aldım. Adaptör olarak ne tavsiye edersiniz?
  13. TheburuQ

Hepsiburada Premium alamıyorum

Kartımda para var. kullanıma açık ve int harcamalarına açık. Fakat sipariş onayla diyince hata veriyor.
  14. TheburuQ

Samsung S25 - VATAN mı? - TEKNOSA mı? - MEDIA MARKT mi?

Merhabalar, Samsung Galaxy S25 256 gb alacağım. En ucuz bilmediğim satıcılardan almaktansa, bilindik bir satıcıdan almayı tercih ederim. Kupon ve indirimlerle fln sepet fiyatı aşağıdaki şekilde oluyor. Hangi siteden almalıyım? VATAN: 45.499 TL MEDIA MARKT: 45.399 TL TEKNOSA: 45.299 TL
  15. TheburuQ

IDEFIX'ten Samsung S25+ alınır mı?

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s25-plus-fiyati,917798760.html https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s25-plus.html Yukarıdaki linklerde en ucuz S25 Pluslar var. IDEFIX güvenilir mi?
  16. TheburuQ

Samsung S23 mü? S25 mi?

Samsung S23(256gb) ile S25(256gb) arasındaki fiyat farkına, S25 almaya değer mi?
  17. TheburuQ

Ford Kuga - 2023 - 1.5 Ecoboost (benzinli) Alınır mı?

Selamünaleyküm, Ford kuga almayı düşünüyorum. Fakat araç 3 silindir olduğu için kronik olarak hararet yapma sorunu varmış. Biraz araştırdım. Bazıları 2023 modelinde sorun olmadığını söylüyor. Bazıları sorun olduğunu söylüyor. Dizelleri 4 silindir. Farklı sorunsuz bir motor. Fakat dizellerde min...
  18. TheburuQ

TV Askı Aparatı Önerisi

Selamünaleyküm, aşağırdaki aparatı akmayı düşünüyorum. Sizce bunu mu alayım başka öneriniz var mıdır...
  19. TheburuQ

Yardım Monitör Bozuldu Yardım

Selamünaleyküm, monitörüme bir şry oldu. Bilgisayarımı açtığımda ekranın altında bozulmalar oluyor ve ekran kendiliğinden sönüyor gibi siyah ekran oluyor. Monitör: Asus Tuf VG24VQ 1733296302
  20. TheburuQ

BABAM İÇİN MOUSE ÖNERİSİ

Babama mouse almak istiyorum. Sadece google, youtube da takılıyor. Düzgün bişe alim diyorum. Önerebilir misiniz?
Geri