Arama sonuçları: *

• Users: umitsama1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Yardım Monitörüm de sıkıntı var

Asus xg27acs monitöre sahibim. Normalde memnundum ama güç kablosu monitörün alanına sığmıyor. Gevşek duruyor ve durmadan cızırtı yapıp kapanıyor en ufak dokunmamda bile. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
  2. U

3k bütçe klavye önerisi

Bütçem 3k %75 klavye arıyorum önerilerinizi alabilirim
  3. U

Sipariş ettiğim sistemi değerlendirir misiniz?

Uzun zamandır hayalini kurduğum sistemi sonunda sipariş ettim. Ürünler şöyle: Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram Fiyatları ve Özellikleri https://share.google/eZRtE9SD00QetJIUK İleride 16 gb ekleme yapacağım bütçe yetmedi. MSI GeForce RTX 5070 GAMING...
  4. U

70-80k sistem önerisi (sadece kasa)

70-80k bütçeyle pc toplamayı düşünüyorum monitör falan her şey hazır şimdi kasa kaldı. Ekran kartı 5070 alacam net. Ram 16gb alıp ilerde bi 16 ekleme yapacağım. İşlemci 7500f düşünüyorum ama öneriniz varsa bakabilirim,onun harici hiç bir şeyi belirlemedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  5. U

Gamegaraj elite s22 alınır mı?

Donanım arşivi hikayesinde paylaşmış alınır mı sizce? Psu ve soğutması yeterli midir...
  6. U

Ps 5 için 2k ıps monitör

Merhabalar ps 5 için monitör arıyorum. Bütçe 10-12k arası değişiyor. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  7. U

Gravix 5a özelleştirme tavsiyesi

Gravix 5a kasayı almayı düşünüyorum ama özelleştirme gerekli gibi duruyor ne önerirsiniz?
Geri