Arama sonuçları: *

• Users: theomer04
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Hangi bilgisayarı almalıyım

Kendime ikinci el 12 13 bin TL yi geçmicek bilgisayar ararken 2 tane seçenek buldum uzun süre arama sonucunda ve şöyleler sizce hangisini almalıyım: 1.si: İşlemci: Intel core i7 4790 3.6ghz 4 çekirdek Ekran kartı RX 580 8 gb Monitör 100 Hz 24 inç 16 GB ram Klavye mousede var 512 SSD 512 HDD...
  2. T

1070 ti için işlemci

1070 ti lı sistem alcam fakat hangi işlemciyi, kaç w power supply alcam hangi anakartı alcam bilmiyorum tavsiyeniz nelerdir bütçe Max 15k ikinci el buldum 1070 ti önerileriniz nelerdir
  3. T

A520M-HVS 1070 Ti'a işlemci ve RAM ve SSD önerisi

Bir tane ilan gördüm anakarti A520M-HVS ve 1070 Ti var, fakat işlemcisi Ryzen 5 2400G ve satıcı bu işlemcinin sağlam olduğunu, fakat anakart ile görüntü vermediğini söyledi ve bende dedimki işlemciyi çıkartıp fiyat düşün ona göre alayım ve öyle de yaptı. Peki benim buna kullanabileceğim işlemci...
  4. T

20 bin TL yi geçmiyecek 2.el full sistem önerisi

Ben bilgisayar almak istiyorum fakat 0 sistemler çok pahalı, ikinci el de de pek bı bilgim yok güvenilir olsun dolandırılmiyim, 0 varsa 0 önerin yoksa 2.el bana yardım edebilir misiniz bu konuda. Monitör ve kasa olsun.
Geri