Arama sonuçları: *

• Users: Allnn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Argb kontrolcü önerisi

Basit bir kontrolcü olsun yete bir tek 120mm sıvı soğutucuyu takıcam 3 pin 5 v dişi girişi var ona göre bir uc lazım kumandalı olursa iyi olur anakartta 12v 4 pin erkek uc var anakarta bağlanmasına gerek yok ama 500 tl civarı bütcem bar
  2. A

Yardım Aoc servisi monitör değişimi

Garantisi devam eden 2. El aoc 27g2sp modelli bir monitör aldım hiç bir sıkıntısı yok ölü piksel vesayre @İsimbulamajim hocam aoc yetkili servisinden değiştirmemi söyledi aoc 25G3ZM modeli ile çünkü sağlam bir model değilmiş, aoc servisi ile bilgisi olan varmı onlara ne söylemeliyim değiştirmerk...
  3. A

Kaliteli va panelli monitör ?

5-6k bir bütcede ıps yada va alıcam kaliteli va paneller de ıpsden daha yiyi diyorlar kaliteli sorunsuz uzun ömürlü va panele sahip bir monitör önerebilir misiniz? 1080p
  4. A

Monitör önerisi 1080p

Çoğunlukla asus ve msi çevrebirimleri ve bileşenler olduğu için asus yada msi monitör arıyorum uzun ömürlü kaliteli saplam paneli olan 1080p bir monitör bitce 6k ya kadar çıkabilir ama 5k civarı tercihim
  5. A

Öneri Bu monitörler iyi mi

MSI G255PF ASUS 24" TUF Gaming VG249QL3A Şık duruyorlar ama ne kadar iyi bilmiyorum
Geri