Arama sonuçları: *

1. F

İnstagram Hesap İhlali

arkadaşlar ınstagram hesabım durduk yere ihlal yedi itiraz ettim selife istedi yaptım kımlığımı istedi yaptım ve sonrasında arkadaşım kullanmadığı hesabını bana verdi 1 saat olmadan o da ihlal yedi ne yapanilirim bunu çözebilecek biri var mıdır veya napmam lazımm
  2. F

Elektronik sigara önerisi ACİL!

Elektronik sigara almayı düşünüyorum Bildiğiniz güvenilir bir site var mı Ve önerebileceğiniz bir ürün
  3. F

Yardım ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A HAKKINDA BİLGİ

ARKRDAŞLAR BU MONİTÖRÜ SİPAREİŞ GEÇİCEM BU URUN NASIL BİLGİNİZ VARSA SÖYLER MİSİNİZ
  4. F

Yardım Lenovo Legion R27QE 67C5GAC1TK 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

Bu monitörü almak istiyorum bunun hakkında bilgi verir misiniz oynadığım oyunlar CS GO VALORANT LOL DELTA FORCE 1-2 TANE DE HİKAYE OYUNU
  5. F

Yardım 180 Hz 27 İnç Monitör ÖNERİSİ!

Merhaba Arkadaşlar 144 Hz Rm-550 23.8inç Monitör Kullanmaktayım Monitörümü değiştirmeyi düşünüyorum 180Hz 27İnç Monitör İstiyorum BÜTÇEM: 9K Bu Konu Hakkında Fikir Alabilir Miyim Sizlerden Teşekkür ederim
  6. F

Yardım Mousem kaç hz olmalı

ogm pro v2 mousem var Kaç Hz de kullanmalıyım FPS oyunları oynuyorum CS GO ve VALORANT
  7. F

Yardım Monitör önerisi 240Hz

Kullandığım monitör [H3 id='Rampage+Tactical+RM-550+23.8+1+ms+Full+HD+144+Hz+Oyuncu+Monitr']Rampage Tactical RM-550 23.8" 1 ms Full HD 144 Hz Oyuncu Monitörü [/H3] 240HZ monitör tavsiyesi lütfen
  8. F

Çözüldü✓ ACİL anakart önerisi

4060 ekran kartım var intelden ryzen geçeceğim sistemime uygun anakart tavsiyesi lütfen
  9. F

Çözüldü✓ Hangi anakartı almalıyım

Arkadaşlar merhaba sistemim zotac 4060 ekran kartı 12400f intel işlemci MSI Pro H610M-E Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart RYZENE GEÇİŞ YAPMAK İSTİYORUM Dddr5 bir anakart önerir misiniz anakart çözdükten sonra ryzen işlemci alacağım
  10. F

Çözüldü✓ ANAKART DEĞİŞİM TAVSİYESİ

Arkadaşlar merhaba sistemim zotac 4060 ekran kartı 12400f intel işlemci MSI Pro H610M-E Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart RYZENE GEÇİŞ YAPMAK İSTİYORUM Dddr5 bir anakart önerir misiniz anakart çözdükten sonra ryzen işlemci alacağım
  11. F

TEKİR KEDİM VAR 3 AYLIK PROPLAN MAMA MI YOKSA REFLEX KEDİ MAMASI Mİ DAHA İYİ

Arkadaşlar 3 Aylık kedim var tekir kendisi proplan mama mı daha kaliteli yoksa reflex markası mı daha iyi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
  12. F

Çözüldü✓ 27 inç Monitör önerisi 180-240hz

Bütçem: max 7K Monitör alacağım şuan ki monitörüm rm-550 kötü bi monitör alırken çok bilgim yoktu bi şekilde kattırdılar şimdi daha bilgiliyim ama öneriniz benim içinde çok önemli 180-240Hz 27İnç max 24İNç de olabilir Monitör Önerir misiniz ?
  13. F

Çözüldü✓ Wraith Blade Y Hard Mousepad alınır mı?

Bu Mousepad Hakkında Bilgi verir misiniz? Alan kişi memnun mu? Kayma yapıyor mu
  14. F

Çözüldü✓ ACİL!! MOUSEPAD ÖNERİSİ

Benim Mousepadim Porge memnunum fakat Gözü yoruyor değiştirmek istiyorum tek renk siyah ya da beyaz almak istiyorum Bu boyda olacak mouse ve klavyeyi monitörü kaplayacak şekilde sadece klavye mouse alcak şekilde de olabilir bütçem 2000 önerir misiniz siyah veya beyaz renk olacak bu büyüklükte...
  15. F

Çözüldü✓ Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse alınır mı?

Arkadaşlar genel olarak FPS oyunları oynayan birisi için bu mouse nasıldır? Fiyatını hakkediyor mu? Herhangi bi kronik sıkıntısı var mı? bu konularda bilgili olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim mouse şuan GamingGenTR üzerinde 3689₺
Geri