Arama sonuçları: *

• Users: ZentaX39
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

30.000 TL Bütçeye Sistem Önerisi

Maksimum 30.000 TL bütçem var ve DDR5 tabanlı bir sistem toplamak istiyorum. Ağırlıklı kullanım amacım oyun olacak (rekabetçi + AAA karışık). Uzun vadeli götürmesini istiyorum, bu yüzden parça seçimlerinde fiyat/performans ve yükseltilebilirlik benim için önemli.
  2. Z

Çözüldü✓ 10-15K Bütçeye Uygun Ekran Kartı Tavsiyesi

10-15K bütçeye uygun ekran kartı önerisi arıyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum, nadiren de hikayeli oyunlara bakıyorum. DLSS gibi teknolojileri de kullanmak istiyorum. Hangi ekran kartını önerirsiniz?
  3. Z

Blueforce Titan mı yoksa Blueforce Runner mı?

Bu iki klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Ya da başka önerdiğiniz bir klavye var mı? Bütçe olarak 1300-1400 TL’ye kadar çıkabilirim.
  4. Z

800-1300 TL'ye RGB red switch klavye önerisi

800-1300 TL'ye RGB klavye önerisi blue switch çok sesli olduğu için daha sesiz olan red switch olursa iyi olur
  5. Z

800-1000 RGB klavye önerisi

1100 TL’ye kadar bir bütçem var ve klavye önerilerinizi bekliyorum. Yeni bilgisayar alacağım için her şeyi baştan diziyorum. Beyaz temaya heves ettim ve küçük klavyeler hoşuma gidiyor. Şu an listemde sadece bu 5 model var.Blue switch sevmiyorum sesiz red switch fln olursa iyi olur. Sizce hangisi...
Geri