Arama sonuçları: *

1. Y

Bu hangi Psu kablosu

Merhaba cooler master mwe gold 850 v3 psu almıştım içinden çıkan bu kablo neyin kablosu anlamış değilim yardımcı olurmusunuz. bir kablonun ucunda cm-psu diğerinde 600w yazıyor
  2. Y

Bu sistem kaç k eder

merhaba elimde kalan eski bir sistem var sahibinden de satmak istiyorum. Sizce ederi nedir 4500 tl ye satılır mı? teşekkür ediyorum. i7 3770 stok fan asus sabertooth z77 gskills 1600mhz 4x2 8 gb ram asus gtx560ti directcu ii ekran kartı cooler master gx750w psu samsung 840 evo 120gb ssd...
  3. Y

Antimalware servise executable sorunu

merhaba bu hizmet nedir, kapatabilirmiyim sistemde 16 gb ram var yuzde 70 bellek kullanıyor
  4. Y

9 taksitli 40k bütçe sistem önerisi

merhaba, kredi kartına 9 taksit yapacak sistem atıyorum bütcem 40 45 bin arası. gaming gecesinde 9 taksit yapılıyor öu ?
  5. Y

Garanti belgesi sorgulama

merhaba, xpg lancer rgb ram aldım. garantisini sorgulamak istedigimde xpg bu siteden seri numarasını yazdım. [H4 id='Garanti+Kontrol']Garanti Kontrolü[/H4] 1. Thank you for using warranty check service. If the warranty information[196936804865] is incomplete, please using contact us for...
  6. Y

M2 ssd öneri fiyat performans

anakartım asus rog b850a 1 tb ssd arıyorum. windowsu alacagım ssdye kuracagım sizce hangi ssd yi almalıyım ? sn5000 nasıldır
  7. Y

Sistem toplama eksik parçalar

Merhabalar, beyaz sistem toplamaya karar vermiştim. sizlerinde tavsiyesini istiyorum bu parca olmasaymıs su olsaymıs gibisinden. İşlemci ryzen 5 7500f (5800tl) Ekran Kartı saphire nitro+ 9060xt 16 gb (21500tl) Anakart asus rog strix b850-a gaming wifi (13000) Ram alınmadı, hangi rami...
  8. Y

Am5 sistem uyumlu ram önerisi

merhaba asus rog strix b850-a gaming wifi anakart için beyaz ram önerir misiniz?.
  9. Y

Yardım Beyaz Anakart önerisi

merhabalar beyaz sistem topluyorum sizce hangi anakartı almalıyım. asus rog b850-a msi mpg b850 edge ti ASROCK X870 Steel Legend gigabyte x870 aorus elite
  10. Y

Yardım Bu beyaz kasa alınır mı ?

Merhaba Sahibinden.com üzerinden gördüğüm beyaz kasayı sizlere sormak istiyorum içinizde kullananınız var mı ? Alınır mı ? Alınmaz ise beyaz kasa tavsiyeniz var mı? https://shbd.io/s/Hjg67PY3 bütçem 7 8k olabilir fanlar ile beraber
  11. Y

Ryzen 5 7500f hakkinda

merhaba, islemcimi n11 magic adli magazadan aldim (5800tl). islemcimin pin yerlerinde akiskan bir sivi dokmusler gibi goruntu var , ilk defa sistem topluyorum anakartim daha gelmedi deneme sansim yok sizce bir sıkıntısı var mı?
  12. Y

30-35k sistem toplama

Merhaba, elimde halihazirda olan intel sistemimi am5 ile degismek istiyorum.Bütçem 30 35k arası elimde tek olarak psu ve ssd kalacak cooler master gx 750w bronze kasa olarak 2. el nzxt kasa alacagim nzxt 510i elite rgb sahibinden link 4500tl islemci ryzen5 7500f 0 alacagim. incehesap link...
  13. Y

2. el Sistem yükseltme

Merhaba arkadaslar umarim iyisinizdir. suanki kullanmakta oldugum intel sistemi amd sistemle yükseltecegim. işlemci ile rami almis bulunmaktayim. amd ryzen 3 3100 (alindi) ram olarak crucial 8 gb 3000 mhz ddr4 cl15 ekran karti ve anakart tavsiyesi istiyorum sizlerden. anakart olarak ikinci...
Geri