Arama sonuçları: *

• Users: Hitter
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Cs2 exloader legit bir şekilde kullansam ban yermiyim

Cs2 exloader legit bir şekilde kullansam ban yermiyim
  2. H

Kasa fazla toz oluyor

Tozlu bir ortamda çalışıyorum kasa asiri fazla toz oluyor intake leri iptal etsem toz azalirmi
  3. H

Buraya fan takmaya gerek varmi gereksizmi

Buraya fan takmaya gerek varmi gereksizmi
  4. H

Kasa değiştirmeme gerek varmi

Merhaba xigamtek master x 2 kasam var ryzen 7 7800x3d rtx 5070 var biraz daha geniş kasaya geceme gerek varmi yoksa biraz daha güçlü fanlar mi tercih etmeliyim
  5. H

3k bütçe klavye omerizi

3k bütçe var %75 düşünüyorum güzel kaliteli uzun ömürlü önerisi olan
  6. H

Argb fan önerisi asus anakart uyumlu

merhablar pek bilgim yok fakat asus un kendi programından sıvı soğutma rengi değişirken kasa fanlarında destek bulunmuyor 120 ml güçlü hava çeken uygun fiyatlı argb fan önere bilirmisiniz + herhangi kontrolcu almama gerek varmı anakart ım asus tuf gaming b650 m plus wifi
  7. H

Pc hava akımı nasil olmali

Merhaba arkadaşlar pek bilgim yok fakat düz mantık bakarsak öndeki ve sağdaki Rampage havayı çekiyor Rampage le sıvı soğutma nin yerini değiştirsem sıvı soğutma soğuk havayı direk alır Rampage den ekran kartına soğuk hava dökülse daha iyi degilmihavayı direk
  8. H

Ryzen 7 7800X3D 89 Derece Sıcaklık Normal mi?

Amd Ryzen 7 7800x3d işlemcim var cinebench testinde 89 dercede takılıyor normalmi
  9. H

Kasa hava akışı nasıl olmali

Kasamda hava akışı nasıl olmalı ben öndeki kendi fani ve Rampage çekecek arkadaki ve üsteki sıvı soğutma eksoz görevi görür diye düşünmüştüm
  10. H

Asus anakart pc sıcak çalışyor

asus anakart aldım ryzen 7 7800x3d var 5070 var cs de 60 dereece ekran kartı cpu 75 derece bandı geziyor ama fan rpm leri yavaş
  11. H

Klavye onerisi fps oyunları icin

Fps oyunları oynuyorum 1500 tl bandı klavye onerisi
  12. H

Rtx 5070 gigabyte mi asusmu

Rtx 5070 gigabyte mi asusmu
  13. H

Ekran kartı önerisi amd rtx

Amd rx 9070 xt mi 5070 ti mi + amd nin yakın zaman da cikartacafi seri varmış herhalde ne zaman çıkar performansları nasıl olur not: işlemcim ryzen 7 9800X3D
  14. H

Ryzen 7 9800X3D kısa süreli idaer eder mi

Ryzen 7 9800X3D alacağım cooler master masterquild 240 ml kısa süreli idare eder mi? riske atmayayım mi
  15. H

Orta segment parçalar 5070 ti mi yoksa kaliteli parçalar 5070 mi

orta segment parçalar 5070 ti mi yoksa kaliteli parçalar 5070 mi
Geri