Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Tek PC'de farklı iki ağa bağlanma

Arkadaşlar merhaba. İki farklı internetim var ve bunlar tek switch bağlı amacım ip değiştirmeden iki ağa da aynı anda bağlanabilmek bunu tek ethernet kartı ile yapılması mümkünmü
  2. D

SSD Performansı amd ve intel işlemcili bilgisayarda farklı ?

İyi günler herkese. Benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar. Elimde SanDisk Ultra II 240GB 550MB-500MB/s ssd si var. Elimde amd işlemcili ve intel işlemcili kasa var. Fakat amd işlemcili kasada ssd den tam performans alamıyorum okuma yazma değerleri intel işlemcili kasama göre daha düşük ve...
  3. D

Harddisk Bozuk Bölümü Silme

Arkadaşlar resimde de görüldüğü gibi orta kısımdaki 166 GB devre dışı bırakarak diğer bölünmemiş iki alanı tek bir parça olarak kullanmak istiyorum bu mümkünümdür yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. D

Taşınıyorum Şuan ki Tarih itibariyle hangi İnternet sağlayıcısını kullanmalıyım?

Herkese iyi akşamlar sağlıklı günler diliyorum. 1 hafta içerisinde taşınacağım şuan kaldığım evde KabloNet kullanıyorum ve açıkcası çok çok memnunum 25 mb internet artı tv 64 liraya kullanıyorum. Yeni taşınacağım evde malesef altyapısı yok. Sizce hangi internet saglayıcısnı tercih etmem gerek...
  5. D

lenovo z50 75 işlemci termal macun

Arkadaşlar herkese iyi günler. Benim şöyle bir sorum olacaktı. lenovo z50 75 laptop iç temizliğini yaptım ve termal macunun yenilerken cpu üzerindeki macun resimde de yeşil alanla belirttiğim kısma kadar termal macun vardı. Bende sadece cpunun parlak yüzeyine sürüp bilgisayarı topladım. Daha...
Geri