Arama sonuçları: *

• Users: cake
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

RTX 5070ti Model Tavsiyesi

merhaba sogutması başarılı fp ürün olarak 5070ti hangi modeli önerirsiniz.
  2. C

32" Curved olmayan monitör önerisi

Merhaba ben eskiden monitörleri hep gidip alıyordum arkadaşlar artık istediğim modeller bulunmuyor Vatan PC de. Yani beğendiğim modeller ya Curved cıkıyor ya da Vatan PC'nin ilgili şubesinde olmuyor. Bana 31.5 inc 32inc arasında OLED olmayan Curved olmayan verilen parayı en çok hak eden monitörü...
  3. C

Tuf x870 mi Asus Rog Strix B850F mi

Merhaba 40gbit usb ve wifi7 önemli bir konu değil benim için bu ikisinden hangisini almak mantıklı olur. asus rog strix güçlümü 9900x çalıştırıcam.
  4. C

Sinerji Bilgisayar Tray işlemci alınır mı?

Merhaba, Sinerji'den tray işlem alınır mı? Diğer piyasaya göre biraz daha uygun fiyatlı. Ben de paranoya oldum acaba bu denesinler diye YouTuber'lara falan gönderdikleri işlemcilerimi gönderirler acaba falan diye. Bana yardımcı olabilir misiniz?
  5. C

AM5 Anakart Tavsiyesi

Merhaba 10 bin lira bütçeye hangi anakartı tavsiye edersiniz ? uzun ömürlü ve sağlam olsun istiyorum. rgb olmasa olur. Ses yongası giriş seviyesi olmasın. Gigabyte markasını hiç düşünmüyordum bile kötü bir anım olmadı ama sanki msi ve asus tan başka bir şey yokmuş gibi geliyordu fakat bunlarında...
  6. C

Toplayacağım Parçalar Nasıl ?

Merhaba bu aşağıdaki parçaları toplıyıcam ekran kartı eklemedim onu daha sonra alıcam fakat rtx 5060ti alacağımı düşünerek bu sisteme göre power supply da önerir misiniz?. Bu arada sistemi oyun oynamak için toplamıyorum ben siber güvenlikle ilgileniyorum sanal makine felan calıstırıyorum cok fazla...
Geri