Arama sonuçları: *

• Users: RONNIE1877
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RONNIE1877

KODLU OYUN SİTELERİ ÖNERİSİ VE YARDIM

Merhabalar, Dostlar, merhabalar. Biliyorsunuz, Steam'de oyunlar biraz pahalı olabiliyor. Bugün yeni duydum şahsen — kendi adıma konuşuyorum — ama bu "kodla oyun oynama" muhabbeti varmış. Nasıl oluyor, bir sitesi var mı, güvenilir mi? Bilenler yorumlara paylaşabilir mi? Oynamak istediğim bazı...
  2. RONNIE1877

SİSTEMİM İÇİN PSU ÖNERİSİ

GAINWARD GeForce RTX 5070 PYTHON III 12 GDDR7 192 BİT 6000 MHz CL36 DDR5 KİOXİA EXCERİA PLUS G3 LSD10Z001TG8 1 TB Gen4 5000 MSI B760 GAMING PLUS WIFI DDR5 INTEL B760 SOKET 1700 DDR5 6800 (OC) MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart Intel Core i7 - 12700KF 3.60 GHz 12 Çekirdek 25MB sistem...
  3. RONNIE1877

PROTEİNOCEAN CREATİN

Merhabalar, 24 yaşındayım ve vardiyalı sistemde çalışıyorum. Vardiya saatlerim nedeniyle spora düzenli olarak zaman ayıramıyorum. Haftada yalnızca bir gün izinli olduğum için genellikle sadece koşu yapabiliyorum. Ancak uyku düzenim bozuk olduğu için enerjim düşük oluyor ve koşu antrenmanlarımı...
  4. RONNIE1877

NZXT INTERNAL HUB 3.NESİL

Merhabalar, Lian Li marka fanlardan 3 adet ve bir de Strimer alacağım, ancak anakart üzerindeki portlar yetersiz kaldı. Bu tarz ürünler için önerebileceğiniz bir hub var mı? Ayrıca, aradığım ürün hiçbir yerde stokta yok gibi görünüyor. Stokta olan bir ürün linki paylaşabilir misiniz? Yardımcı...
  5. RONNIE1877

PİVOT ÖZELLİKLİ MONİTÖR

Dostlarım, bana dik kullanılabilen (pivot özellikli), tepki süresi ve tazeleme hızı (Hz) iyi olan bir monitör önerebilir misiniz? Ana monitörümün yanına yerleştireceğim, acil bir ihtiyaç. Bu ikinci monitörü daha çok gündemi takip etmek, haberleri okumak ve dizi izlemek gibi amaçlarla...
  6. RONNIE1877

NZXT HUB PORT ÖNERİSİ

Merhabalar, Lian Li marka fanlardan 3 adet ve bir de Strimer alacağım, ancak anakart üzerindeki portlar yetersiz kaldı. Bu tarz ürünler için önerebileceğiniz bir hub var mı? Ayrıca, aradığım ürün hiçbir yerde stokta yok gibi görünüyor. Stokta olan bir ürün linki paylaşabilir misiniz? Yardımcı...
  7. RONNIE1877

Walpaper Engine ( Anime önerisi )

"Merhabalar dostlar, Steam Wallpaper Engine'de göz kamaştırıcı, ender bulunan anime duvar kağıdı önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, dostlarım."
  8. RONNIE1877

Lian Li Lcd Fan video Slayt

Dostlarım, merhaba. Lian Li reverse LCD fanlar var bende. Bu fanların ortasındaki LCD’lere farklı videolar ve resimler koymak istiyorum. Ayarları nasıldı, nereden yapıyorduk? Tam tarif edecek varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.
  9. RONNIE1877

HİKAYELİ OYUN TÜRKÇE ÇEVİRİ

Dostlarım merhabalar hikayeli oyun oynamaktayım fakat oynarken yabancı dil olduğu için oyun pek keyif vermiyor doğru düzgün çeviri arıyorum epic gamesden aldığım oyunlar için *oyun çeviri hariç* ama ondan olmadı başka site öneriniz varmı varsa da ayarlarını nasıl ayarlamamız lazım onuda...
  10. RONNIE1877

BİLGİSAYAR MASASI SAAT ÖNERİLERİ

dostlarım merhabalar setupumun önüne şöyle güzel bir dekorasyon saat arıyorum öneriniz varmıdır böyle güzel ilgi çekici şık durabilecek masam da teşekkürler şimdiden
  11. RONNIE1877

ÇİFT EKRAN MONİTÖR ( S E T U P )

Dostlarım bu çift monitör olayını nasıl yapıyorsunuz bende yeni yeni dizmeye başladım setubumuda reesler görüyorum çift setuplu bi taraftan oyun oynanıyor diğer tarafta ise haber ws gibi şeyler açık çarpraz monitör ekstra monitörden başka parça gerekiyor mu yada dikkat etmemiz gereken durum...
  12. RONNIE1877

BİLGİSAYAR MASASI GENİŞ ÇİFT MONİTÖR VE KASA KOYABİLCEK ŞEKİLDE

Dostlarım merhaba bana 5 6 ka bütçe arası geniş bilgisayar masası önerebilcek varmı sitesi linki teşekkür ederim
  13. RONNIE1877

RAZER ( Kablosuz mouse )

Merhabalar Dostlarım uygun Önerebilceğiniz Razer marka Özelliği orta derece olan bir kablosuz mouse öneriniz varmıdır acaba
  14. RONNIE1877

BATMAN ARKHAM NİGHT (RİDDLERİ NASIL YAKALAYABİLİRİM)

Merhabalar dostalarım Batman arkham night oynamaktayım neredeyse bütün bosları yakaladım fakat ridlerdan olsa gerek scerrowa yani finale gidemiyorum riddleri nasıl yakalabiliriz bi video varmı bildiğiniz bütün bulmacaları türkçe anlatıp çözen biri yada oynayıp bitireniniz yardımcı olabilir mi...
  15. RONNIE1877

Kolda çıkan şişik ( deri altında yuvarlak misket şeklinde )

dostlar merhabalar kolumda deri altımda misket şeklinde bişey var doktora gittiğimde doktorda şuan o kadar büyütülcek bişey değil istersen ameliyatla alırız dedi fakat işten güçten henüz olamadım açık konuşmak gerekirse aranızda bu tür sorunu olan varmı varsa bilgilendirebilirmi ameliyatı nasıl...
  16. RONNIE1877

İSTANBUL İÇİ ARKADAŞLIK

Merhabalar dostlar İstanbul içi tanışıp muhabbbet edicek arkadaşlıklar edinilir oyun buluşmalar felan olur gönderinin altında buluşalım :blobdance::kedi:
  17. RONNIE1877

LİAN Lİ KASA FAN LCD SORUNU VE NZXT İNTERNAL USB HUB

Dostlarım merhaba bugün bilgisayarcı usta eve gelip kasamın fanlarını ve sıvı soğutmamı değişti egzoz tarafına takılan lian li lcd fanın anakartta port eksikliğinden dolayı bu hubu önerdi sizce başka çözümü varmıdır yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden
  18. RONNIE1877

HAKKI ALKAN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BEYLER

Merhaba Shift delete kanalı yapımcısı Hakkı Alkan yaşanan son olaylardan sonra gözleri üstüne çekmişti hakkında düşünceleriniz neler
  19. RONNIE1877

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

arkadaşlar bütçe olarak uygun rahat ve her şekle girebilen oyuncu koltuğu öneriniz varmı teşekkürler şimdiden:F:
  20. RONNIE1877

Asus ürünlerini kontrol etmeyi sağlayan windows uygulaması hangisi?

Merhabalar dostlarım asus anakart veya sıvı soğutucu argb kontrol gibi işlemleri asusun genel bir uygulaması var mı kontrol ettiğimiz sitesi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden:kedi:
Geri