Arama sonuçları: *

• Users: Alt F4
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Alt F4

Yardım Fazeon Psu Coil Whine

Fazeon F8 kasamın içinden gelen PSU’yu kullanıyorum. PSU’dan hem boşta, hem de yük altında cızırtı sesi geliyo. PC’ye herhangi bir zararı olur mu ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Alt F4

Çözüldü✓ Windows 11 Güncelleme Seçeneği Görünmüyor, Ne Yapmalıyım?

Eskiden Güncelleme yerinde windows 11 e yükseltme yeri çıkıyordu ama windows 10 da kalmak istediğimden dolayı teklifleri kapattım. Ama şuanda win 11 e geçmek istediğimde yükseltmek için bişey gozukmuyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Alt F4

Öneri 2-3 bin arası PSU öneri

Merhaba eski PSU da cızırtı olduğundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum 2-3 bin arası güzel bir PSU önerebilir misiniz?. Ekran kartı: Gigabayt RX7700Xt İşlemci: 5 7600 Anakart: Gigabayt A620 MH
  4. Alt F4

Yardım Kasayla gelen PSU garantisi

Merhabalar itopya dan fazeon f8 kasa almıştım bunun içinden gelen psu dan cızırtı sesi geldinden dolayı garantiye göndericem ancak psu kasayla beraber geldiğinden dolayı psu nun ayrı bir kutusuda yok.Garantiye kasayla berabermi göndermek gerekiyor yoksa sadece PSU mu? yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Alt F4

Çözüldü✓ PSU dan gelen cızırtı sesi

Merhaba Fazeon F8 kasamın içinden çıkan 650 watt lık psu yu kullanıyorum ve psu bolgesinden elektriksel cızırtı sesi geliyor ne yapmalıyım pc ye zararı olurmu yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Alt F4

Çözüldü✓ Anakart da cızırtı var garantide düzelirmi?

Anakartım gigabayt A620m h ürünü itopyadan aldım işkelmcinin sol tarafında kalan vram yerinden cızırtı var garantiye versem düzelirmi veya ayıplı ürün olarakmı geçiyor yardımcı olabilirmisiniz
  7. Alt F4

Yardım Thermalright Phantom Spirit 120 ne zaman stoklara gelir

Tam soğutucu alacakken çoğu yerde stokları bitmiş ve olan yerlerde abartılı fiyatlara satıyor gaming gan den alıcaktım tahmini ne zaman stoklara gelir...
  8. Alt F4

Çözüldü✓ R5 7600 Hava soğutma öneri

Merhaba. 2000 TL bir bütçeyle R5 7600 işlemciye hava soğutucuyu bakıyorum siz ne önerirsiniz kasam Fazeon F8
  9. Alt F4

PC'den cızırtı sesi geliyor Fareyi Hareket ettirince gidiyor

Merhaba iyi günler PC yi açıp şifremi girdikten sonra anakartın ordan işlemcinin sol tarafından Cızırtı sesi geliyor ve anlamadığım bir şekilde Fareyi hareket ettirdiğim süre boyunce bu ses kesiliyor arka egzoz ve işlemci soğutucunun fanlarını elimle durdurdum ama ses fanlardan değil sanırım kaç...
Geri