Arama sonuçları: *

• Users: TwoTech
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ RDR 2 HATASIZ KAPANMA

Steam üzerinden RDR 2 yükledim oyuna girdim çıktım ardından Türkçe Yama indirdip grafik ayarlarını halledip (her şeyi ultraya almadan yüksek ultra karışık yaptım) oyuna devam ettim aralıksız 5 6 saat sorunsuz oynayıp kapattım. Ertesi gün oyuna tekrar aynı şekilde girdiğimde 10 dakikada bir...
  2. T

Bilgisayar Geç Açılıyor

Kasadan güç tuşuna bastığım an kasa açılıyor ama monitor 10 15sn siyah ekranda bekliyor ardından ASUS yazısı çıkıyor sonrada windows açılma ekranı geliyor. Siyah ekran sonrası 1 saniyede falan açılıyor ama o siyah ekran neden geliyor monitöre güç gitmiyor gibi ilk anda bu bir sorun mu yoksa...
  3. T

AMD Adrenalin Ayarları

RX 9060 XT Ryzen 5 7600 B650M-R Kullanıyorum 1tb SSD ve 32gb SSD var. AMD Adrenalin ayarlarımı oyunlara göre en iyi şekilde nasıl yapmalıyım? Oyunda bazı teknik özellikler destek vermez iken sürücüden açmam mantıklı mı? Hangi özellikler ne işe yarıyor nerelerde kullanmam gerekiyor? Video olarak...
  4. T

40K BÜTÇE İLE KASA TOPLAMA

En fazla 40K bütçem var sadece kasa toplamak istiyorum ama kafam araştırdıkça daha da karıştı hazır sistem mi alayım yoksa parçaları tek tek alıp birleştireyim mi yada direkt Vatan'a gidip orada mı toplatayım bilmiyorum. Bu bütçe ile alınabilecek en performanslı kasayı almak istiyorum. 1tb SSD...
Geri